Zingend en dansend het nieuwe jaar in!

Ga dit jaar knallend en feestend uit met super gave partyproducten. Bouw je huiskamer in no time om tot een podium waar iedereen zijn muzikale talenten tentoon kan stellen. Uiteraard ga je met z’n allen uit je dak en komen de voetjes van iedereen van de vloer. Wie wint bij jullie de danswedstrijd en wie gaat zich na het spelen van deze spellen opgeven voor the voice?

Playstation, Wii of X-box? Voor elk van deze systemen is Just Dance 2017 een absolute must have om dit jaar met een feestelijk randje te omlijsten. Waag je in je eentje een dansje of gooi je jezelf meteen in het diepe door met dansers vanuit de hele wereld het podium te delen?

Producten in dit artikel

Misschien wil je zelfs bij het dansen de familie overtuigen van jouw zangtalent. Met dit spel Just Sing kun je niet alleen een mooie karaoke avond organiseren. Maar met je smartphone maak je bovendien te gekke videoclips waarin jij zelf de hoofdrol speelt. Je kunt ‘gewoon’ gezellig een liedje zingen of je pakt het serieus aan en laat je door het spel beoordelen.
Nog niet zo zeker van je zangkunsten? Playbacken kan ook!

Wil je het echt serieus aanpakken? Tover dan je (huis)kamer om in een waar feestpaleis met de iDance partybox. Deze supergave singcube speelt al je gewenste muziek draadloos af. De meegeleverde microfoon maakt van jou een echte superster. En als je liever met z’n tweeën zingt dan kan er makkelijk een tweede microfoon bij aan worden gesloten. De discolampen gaan op het ritme van de muziek mee en maken van jouw huis de populairste disco van de buurt. De iDance Partybox is in zwart en roze te bestellen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema