Zandtaartjes bakken! De leukste zandbakken voor uren speelplezier


Er gaat niks boven lekker knoeien en kliederen in het zand. Op een warme zomerdag een emmertje water erbij en het is een heus speelparadijs. Zo blijft het zand beter kleven en kun je langer nagenieten van de prachtige creaties die de kleine heeft gemaakt. Met een zandbak in de tuin weet je zeker dat de middag een hoop plezier gaat brengen. Nu nog de juiste kiezen voor jouw spruit.Wil je praktisch? Dan is deze Exit Aksent zandbak zeer geschikt voor in je tuin. Hij is niet heel groot, de rustige kleuren passen in elke tuin en de uitneembare bakken kunnen makkelijk schoongemaakt worden. 


Deze Little Tikes Schildpad Zandbak is alleen al leuk om naar te kijken! De zandbak heeft twee dikke randen, zodat je kind daar op kan zitten. Je sluit hem af door de schildpad zijn schild weer terug te geven. 


Net zoals deze krab van Step2. Geen zandbak, maar een zandtafel. Willen je kinderen relaxt spelen? Dan kunnen ze op de poten van Meneer Krab zitten.


Ze zullen zich zeker vermaken in de stoere Step2 Play & Store zandbak. De zandbank is groot genoeg voor twee kinderen en heeft een deksel die ervoor zorgt dat het zand schoon en droog blijft. 


Meer ruimte voor je zandbakfanaten? Dan is de Azi Ella zandbank wellicht iets voor jou! Met een inhoud van 250 kg is er genoeg zand om de grootste kunstwerken mee te maken. Met de handen in het zand spelen is natuurlijk leuk, maar het is nog leuker om met deze emmertjes, schepjes en vormpjes in de weer te zijn. Producten in dit artikel

Speelkwartier over? Schud je zandmannetjes en -vrouwtjes dan goed uit, want voordat je het weet ligt de halve woestijn in je huis.

Geen ruimte voor een zandbak? Eerder tipten we de beste zandtafels!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema