Voor iedere meisje bestaat de perfecte pop!

Als de fase van babypoppen een beetje voorbij is gaan meisjes vaak op zoek naar een stoerdere vervanging. Dit zijn de coolste poppen van dit moment. Met verschillende types binnen elke lijn, dus voor ieder meisje is er een match!

Disney Prinses

Ieder meisje heeft wel een favoriet sprookje, en zo ook een favoriete Disney prinses. In je eigen droomwereld kun je met deze prinsessenpop een sprookje beleven of haar bekende avonturen naspelen. En als je meerdere poppen hebt, kun je zelfs de Disney prinsessen met elkaar laten spelen. Dat gaat zeker weten een fantastisch nieuw sprookje opleveren!

Project MC2

De meiden van Project MC2 zijn avontuurlijke wijsneuzen. Omdat ze altijd alles willen weten blijven ze maar vragen stellen. Een goede combinatie van leergierig en nieuwsgierig. En als ze ergens het antwoord niet zomaar op krijgen of vinden, gaan ze zelf wel op onderzoek uit. En dat is precies wat slimme meiden met een van de poppen uit de nieuwe MC2-lijn kunnen doen.

Barbie

Barbie is al meer dan 50 jaar een favoriete pop. Van basic tot sportief tot modebewust; voor ieder meisje is er wel een type Barbie die haar aanspreekt. Ook gaat Barbie met haar tijd mee, want de Star Light Barbie beschikt over vele gadgets, zoals licht of geluidjes. Maar ook creatieve meiden kunnen met Barbie aan de slag, met de Draaidesign pop, voor wie je de mooiste outfits kunt ontwerpen.

Monster High

Monster high is een school voor meiden die niet te bang zijn. Kinderen van bekende vampieren en dracula’s gaan hier naar school. Dat deze ook over speciale krachten beschikken is daarom geen verrassing. Meisjes met inlevingsvermogen kunnen zelf kiezen over welke kracht ze willen beschikken en een pop uitkiezen die daar gruwelijk goed bij past.

Bratz

Bratz girls zouden stuk voor stuk je vriendinnen kunnen zijn. Want ze zijn er in herkenbare types met bijpassende stijlen. En dat maakt ze zo makkelijk om mee te spelen. Bratz girls geven het goede voorbeeld van hoe je iedere dag zoveel mogelijk lol kunt hebben. Dat worden dus gegarandeerd vrolijke uurtjes met jouw favoriete Bratz pop.

Kappop

Voor meisjes die niet zozeer met poppen spelen, maar ze liever mooi maken, is een kappop een goed alternatief. Deze kunnen ze naar hartenlust opmaken. En deze poppen zijn geduldige vriendinnen om nieuwe kapsels op uit te proberen. Een ideaal cadeau voor meiden die graag mooie creaties maken met haar en make-up.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema