Voor de kleine Max Verstappen: haal het racecircuit in huis

Is je kind niet voor de televisie weg te slaan als Max Verstappen weer in de auto stapt? En is hij verliefd op alles met vier wielen? Met dit stoere speelgoed haal je het racecircuit bij jou in huis. Fijn ook als het buiten regent.

Schuif alle meubels aan de kant, maak plaats voor een heus formule 1-racecircuit en gassen maar. Klok de snelste tijd, ga voor een snelle bandenwissel en fantaseer er samen op los.

Maak van je huis een zinderende competitie tussen de twee rivalen Bliksem McQueen en Francesco Bernoulli, ja die met die gave banden en dat fijne accentje. Als je je favoriete Disney race karakters kunt combineren met een vette racetrack heb je een geheide winnaar. De racetrack meet maar liefst 6,2 meter lang, heeft een turbobooster en looping. ‘Is het nu al etenstijd?, maar ik was pas net uit school!’

Wie is er niet groot geworden met een groot, kleurrijk verkeerstapijt? Denk maar terug aan je eigen jeugd en geheid krijg je een flashback naar een groen, blauw of grijs speelkleed waar jij met of zonder broers en zussen je uren in kon verliezen. Je kind zal het net zo fantastisch vinden om erop te spelen met zijn favoriete auto’s, Playmobil-poppetjes, knuffeldieren of Duplo-figuren. Met een beetje fantasie zijn de mogelijkheden eindeloos. Het tapijt is groot genoeg om er met meerdere kinderen op te spelen (2 x 1m) en kan makkelijk opgerold worden, om bijvoorbeeld mee naar opa en oma te nemen. Een klassieker die in geen enkel huis mag ontbreken.

Kan je kind geen genoeg van grotemensenauto’s krijgen? Deze op afstand bestuurbare Fiat 500 Sport brult tijdens het ritje als een echte auto. Het koddige uiterlijk tovert vast een glimlach op je gezicht als je stoere racer jouw benen gebruikt als parcours. Met de afstandsbediening in vorm van een autostuur racet je kind als een echte professional de hele woonkamer door. ‘Vrrroemmm. Papa, mama, niet bewegen jullie zijn de poortjes.’

Droomt je kind ervan om net zo’n groot talent te zijn als Max Verstappen? En weet hij wie Sebastian Vettel is? Dan is deze te gekke trackset van Hot Wheels echt iets voor hem of haar. Zet de racebaan in elkaar, lanceer de raceautos, en ga de strijd aan. Niet gek opkijken als de heer des huizes regelmatig met een turbobooster pistool in zijn handen gevonden wordt. Gelukkig zijn het er twee. ‘Hé, doe mij er ook eens eentje!’

Zelfs over de kleinste auto liefhebbers is nagedacht. Welke ouder van een dreumes (regelmatig toch een jongetje) is het niet opgevallen dat elk voorwerp – de speen, een stuk komkommer of een klein auto’tje – een potentieel racemonster is dat het verdient om met brom- en vroemgeluiden gelanceerd te worden. Dit superstuntpark is voor de kleinste racers en heeft acht magische sensors die precies weten wanneer de raceauto eroverheen rijdt. Hierdoor worden er automatisch grappige zinnetjes en leuke liedjes geactiveerd. Door de routewisselaar kan je kind zelf kiezen welke route Stefan Stuntauto rijdt! Dikke pret verzekerd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema