9-12 jaar

Voor de girly girls: dít zijn 6 dingen die jouw dochter moet hebben

Jij kijkt er niet meer van op dat je dochter ‘s morgens langer voor de spiegel staat dan jij. Het komt ook geregeld voor dat je spullen mist uit je make-upverzameling en dan weet je: je dochter heeft weer toegeslagen. Dit zijn zes dingen waarmee je jouw girly girl écht blij zal maken.

Is jouw dochter gek op tutten, versieren en gaat zij helemaal los met echte meidendingen?

1. Net als de professionals

Oogschaduw, lipgloss, nagellak; alles zit erin. Voordeel: als je dochter eens geen zin heeft in roze, dan kan ze kiezen uit talloze andere gezellige kleurtjes.

Transparante make-upkist

€19,99

2. Nail-art

Glitter? Check. Nagellak? Check. Met deze nail designer kan je dochter weer even vooruit. Er zijn maar liefst 48 nagelpatronen waaruit gekozen kan worden. Binnen een mum van tijd maakt je dochter prachtige kunstwerkjes van haar nagels.

3. Als je haar maar goed zit

Een echte girly girl gaat de deur niet uit zonder wat roze accessoires. Deze gekleurde haarmascara en haarextensions geven een leuke touch aan elke outfit.

4. Oeh-la-la!

Natuurlijk is de look niet compleet zonder een lekkere parfum erbij. Dit heerlijke geurtje laat je dochter ruiken als een echte prinses.

5. Statement bag

Voor al die make-upjes moet je dochter natuurlijk wel een goede statement tas hebben om alles in op te bergen. Zonder deze leuke roze tas met hart gaat jouw dochter de deur niet meer uit:

6. Tatoeages

Je dochter kan óf lekker gaan kliederen met tattoo gelpennen en leuke sjabloons óf ze gebruikt makkelijk glitterplaktattoos.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema