Verrassingsfiguren zijn dé trend van dit moment!

Deze te gekke verzamelfiguurtjes komen niet in een saaie blind bag… De verpakking is minstens net zo leuk als de verrassing!

Sinds de opkomst van unboxing video’s is de verpakking van speelgoed steeds belangrijker geworden! Het uitpakken moet een ervaring zijn, vol spanning en plezier. Denk bijvoorbeeld maar aan de populaire Hatchimals. Verrassingseieren die je alleen kan uitbroeden door ze liefde te geven.

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een kleine verzamelaar? Met deze collectables zit je altijd goed!

Hatchimals CollEGGtibles

De CollEGGtibles zijn schattige diertjes die je net als de grote Hatchimals moet uitbroeden! Aan de kleur van het hartje op het ei zie je wat voor type figuur je kunt verwachten en uit welke regio uit .. deze komt. Ben je klaar om je ei uit te broeden? Wrijf dan op het hartje tot deze helemaal van kleur is veranderd. Hierna kun je het eitje openbreken om jouw CollEGGtibles figuur te ontdekken!

Producten in dit artikel

Flush Force

De smerig leuke figuurtjes van Flush Force combineren het verzamelen met een andere grote trend van dit moment… Slijm! Vul de stortbak met water, schud het toilet en ontdek welke Flushie boven komt drijven. Als het water groen wordt, weet je dat je een zeldzame Clogger hebt. Wordt het water paars? Dan zit er een extreem zeldzame Unflushable in!

Iedere Flushie behoort tot een groep met speciale effecten. Zo kun je in de Squirmin Vermin knijpen en veranderen de Grimy Grubs van kleur. In totaal zijn er 150 figuurtjes te verzamelen.

Producten in dit artikel

L.O.L. Surprise

De L.O.L. Surprise Tots zijn misschien wel de populairste verzamelfiguren van dit moment! Ze zitten verstopt in een speciale bal die 7 lagen telt. Iedere laag geeft een hint over het figuurtje in de bal. Inmiddels zijn er al verschillende series verschenen, maar ook de L.O.L. Surprise Lil’Sisters en de Pets!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema