Verjaardagen zijn het perfecte moment voor jouw creatieveling om los te gaan

De perfecte gelegenheid om de knutselkast in te duiken, is een verjaardag. Zelfgemaakte cadeautjes of bijzondere verpakkingen laten zien wat voor tijd, energie en creativiteit erin is gaan zitten. Heel bijzonder en extra leuk voor de jarige dus. Pak de scharen, lijm en viltstiften uit de kast en maak voor elke verjaardag een nieuw knutselwerkje!

Kinderen zijn op school veel met taal en rekenen bezig zijn. Heb jij een creatief kind, dan kun je thuis de creativiteit extra stimuleren met interessante projecten. Als je het combineert met verjaardagen krijg je de mooiste unieke cadeaus en kunstwerken. Je kind blij, de jarige extra blij.

Verjaardagsfeestjes zijn natuurlijk de perfecte gelegenheid om samen met je kind verjaardagskaarten te maken. Voor opa en oma, een vriendje uit de klas, voor je favoriete juffrouw of de buurman: je tovert bij iedereen een lach op het gezicht wanneer je kind aan komt zetten met een zelfgemaakte kaart. Deze Mandala Designer zorgt ervoor dat je keer op keer een fantastische kaart maakt.

Een andere manier om de creativiteit van je kind te stimuleren, is met het klassieke Schilderen op nummer. Elke kleur heeft zijn eigen nummertje. Door goed te kijken naar de verschillende vakjes, tover je langzaam een kleurrijk kunstwerk op tafel. Leuk om cadeau te geven aan opa en oma. Je eigen schilderij maken was nog nooit zo gemakkelijk.

Een eigen cadeau in elkaar zetten is toch té leuk. Houdt het vriendinnetje van je dochter van paarden en van knutselen dan is deze puzzel/opbergdoos een geweldig cadeau. De opbergdoos met mooie paardenprint heeft een flexibel inlegvak voor allerhande spulletjes.

Wauw! Met deze speciale pen maak je je eigen 3D-figuren. In het bijgeleverd ontwerpboek vind je twaalf creaties. Daar is de jarige vast blij mee, leuk voor opa en oma en het is weer eens een alternatief voor de tekeningen.

Met de Ravensburger Bracelets Factory kan je creabea met het weefgetouw prachtige, geknoopte armbandjes maken. Zelfs kralen kunnen verwerkt worden in de creaties. Leuk om vriendschapsarmbandjes mee te maken en cadeau te geven, maar ook om zelf de show mee te stelen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema