Vandaag ben ik een prinses

Ieder kind is gek op rollenspellen. Verdwijnen in een andere wereld, jezelf verkleden als je favoriete personage of eindeloos dwalen in je eigen fantasie.

Verkleden is een heerlijke manier om jezelf om te toveren in een prinses of stoere actieheld. Maar de omgeving doet natuurlijk ook mee. Want een echte prinses woont ook in een prinsessenkamer en elke stoere actieheld heeft echte actieheldenaccessoires om zich heen. Daarom hier alle spulletjes om je omgeving mee te laten doen in jouw fantasieën.

Voor Prinsessen

Anna en Elsa zijn jaloers op deze prachtige Frozen speeltent. De tent is super makkelijk op te zetten en ook heel makkelijk weer op te ruimen. Tover je kamer in een paar tellen om in een prachtig ijskasteel met echte torens.

Jouw kasteel begint natuurlijk al bij de deur. Elke gast die bij jou op visite komt voelt zich meteen super speciaal als hij door deze prachtige gedrapeerde gordijnen naar binnen stapt.

Maar voordat de visite binnen kan komen moeten ze natuurlijk even aanbellen. Deze prachtige prinsessenbel zorgt ervoor dat jij als prinses precies weet wanneer je je slaapkamerdeur moet openen.

Prinsessen Deurbel

€7,99

Je gasten gaan natuurlijk samen met jou op echte prinsessenstoelen zitten aan een echte prinsessentafel. Niet alleen om lekker ranja te drinken maar ook om samen met je prinsessenvriendinnetjes urenlang te tekenen en kleuren.

Disney Prinses tafel met stoelen

€67,08

En als je dan nog even een boekje wil lezen kruip je lekker in deze luie prinsessenstoel. De stoel is superzacht. Zo zacht dat je er eigenlijk nooit meer uit wilt.

Disney Princess knusse stoel

€28,99

Een prinses moet er prachtig uitzien. Dus iedere prinses heeft een echte kaptafel waar zij uren voor kan zitten om zichzelf te bewonderen. Deze stevige roze kaptafel met stoeltje zijn perfect voor jonge bijzondere prinsessen. In het laatje kunnen alle sieraden en make upjes mooi opgeborgen worden zodat het altijd netjes is in het kasteel.

Kaptafel en krukje Prinsessen

€188,99

‘s Avonds stap je in je prinsessenbed en kruip je dolgraag onder deze prachtige prinsessenklamboe. Alle slechte dromen blijven buiten de klamboe dus je zult heerlijk slapen. Welterusten!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema