Vanavond gaan we naar een theatervoorstelling!

Camera? Licht? Spot aan en …. ACTIE! Duiken jouw kinderen ook bij elke gelegenheid de verkleedkist in om jou te verrassen met eindeloze voorstellingen of verliezen ze zichzelf graag in een andere wereld vol prinsessen, piraten en cowboys? Moedig dit dan aan en geniet.

Door rollenspellen te spelen en in de huid van een ander te kruipen wordt de fantasie van jouw kind gestimuleerd wat weer een grote invloed heeft op de ontwikkeling van de vaardigheden.

Boost door fantasie

Kinderen kunnen in rollenspelen een heleboel verwerken waardoor ze de wereld beter leren begrijpen en makkelijker kunnen reageren op wat er om hen heen gebeurt. En kinderen krijgen door te schitteren in hun eigen fantasie een enorme boost in hun zelfvertrouwen. Dus speel mee in de fantasie van je kinderen en laat ze hun eigen nieuwe wereld ontdekken. Met deze geweldige verkleedspullen gaat dat zeker lukken.

Prinsessen

Is jouw dochter ook zo in de ban van prinsessen? Met deze te gekke jurken en accessoires is ze eindeloos zoet. Haar kamer wordt een kasteel, de poes is haar lakei en jij? Jij bent uiteraard de koningin!

Met deze set kan jouw dochter samen met haar vriendinnetje zelfs de saaiste kleren omtoveren in een heuse prinsessen outfit. Deze super schoentjes en prachtige tiara’s laten elk meisje smelten. De verpakking kan gebruikt worden om de setjes keurig in op te bergen. Want echte prinsesjes houden hun kasteeltjes netjes.

Zodra jouw meisje deze super zachte vleugeltjes om haar armen doet is zij een echte feeën prinses. De vleugeltjes dragen haar naar haar mooiste dromen en betoveren de wereld om haar heen.

Elke speelmiddag wordt een feestje met deze prachtige prinsessen verkleedkist. In de vrolijke prinsessenkist zitten maar liefst 3 geweldige prinsessenjurken en accessoires. Zusjes, vriendinnetjes en buurmeisjes doen allemaal mee in het droomscenario van jouw dochter. En na het spelen ruim je alles weer makkelijk netjes op in die prachtige kist die elke kamer opvrolijkt.

Deze lieve blauwe vlinderschoentjes maken de outfit van jouw prinsesje helemaal af. Nu maar hopen dat ze de muiltjes niet verliest om twaalf uur.

Ridders

Heb jij een stoere ridder in huis rondrennen? Geef hem macht in handen met dit gave plastic zwaard. Het goud en zilver maken dat het een zwaard is dat niet iedere eerste de beste ridder mag gebruiken. Alleen de stoerste en moedigste kunnen de draak verslaan!

Schuift jouw dappere ventje deze zachte maar superstoere ridderhelm op zijn hoofd dan wint hij met gemak elke strijd. Net als bij een echte ridderhelm schuift de oogklep naar boven of naar beneden. Zelfs het allerliefste snoetje verandert in een koene ridder met dit gave masker.

Cowboys

Yiiiiiiihaaaaaah! Met dit Cowboy verkleedsetje is jouw ventje in no time omgetoverd in een heuse Lucky Luke. Op zijn paard trekt hij door de prairie op zoek naar bandieten om op te pakken. Het guitige sjaaltje dient natuurlijk ook als maskertje dat hij omhoog tot over zijn neus trekt zodat hij onherkenbaar de bandieten kan inrekenen en af kan leveren bij de Sheriff.

Met dit Cowboygeweer kan jouw kleine Cowboy alle bandieten aan. Als je het geweer vult met de welbekende 8 schots klappertjes dan klinkt het ook nog eens levensecht. Met rokend geweer zal jouw miniheld de prairie weer veilig maken.

Een echte Cowboy grijpt binnen een seconde zijn beide pistolen om te zorgen dat de stoute bandieten snel gepakt worden voordat ze er met de buit vandoor gaan. Deze metalen pistolen draag je bij je in de superstoere holsters die je met de riem om je middel vast maakt. De bandieten moeten wel van hele goede huize komen willen ze jouw snelle Cowboy de baas zijn.

Piraten

Jouw kleine piraat zal alle wereldzeeën veroveren met dit stevige schuimrubberen grote zwaard. Het zwaard ziet er precies zo uit als de echte piratenzwaarden en de vijand kan maar beter een stukje onder water gaan zwemmen voordat hij in de greep raakt van jouw kleine zeerover.

Een piraat is pas echt een piraat als hij maar met 1 oog de wereld bekijkt. Zijn andere oog is immers verborgen achter het bekende zwarte piratenlapje. De rode piratenbandana maakt van jouw kleine boef een wel hele echte zeerover. Met dit verkleedsetje heb je binnen no time een echte zeeslag in je huiskamer.

Om een echt piratenfeestje te vieren zet iedereen zijn ooglapje op. Acht lieve kleine mensjes veranderen hiermee in stoere, gevaarlijke zeerovers die de baas zullen zijn over alle wateren die zij bevaren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema