Van deze items wordt iedere rockstar en fashionista blij

Staan de slaapkamers bij jou thuis regelmatig op hun kop, omdat je kinderen er een concert geven? Dat gaat vaak gepaard met verkleedpartijen en eindigt negen van de tien keer met een kussengevecht.

Dansen, zingen en springen doen ze werkelijk de hele dag door, overal. Het liefst met zoveel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes én alle spullen uit de verkleedkist (of jouw kledingkast). Daar komen de gekste creaties uit tevoorschijn.

Taalontwikkeling

Jonge kinderen kunnen heel expressief zijn en vinden het vaak heerlijk om te zingen en te dansen. Zo verwerken ze ervaringen en het heeft een positieve uitwerking op hun motoriek en taalontwikkeling. Onthoud dat dus maar als je je lichtelijk begint te irriteren aan het zoveelste nummer van K3 op repeat.

Zonder microfoon kan een optreden natuurlijk niet doorgaan. Met de Vtech SuperStar-microfoon kunnen de kleine sterren makkelijk meezingen met de oorspronkelijke artiest. Als ze denken dat ze het zelf beter kunnen, is die met de ‘magie-toets’ zo weg te toveren.

Bijna ieder kind wordt gelukkig van Raffie’s: sneakers met een lichtgevende zool. Met deze schoenen wordt elk dansje een succes, zelfs als het niet donker is.

Producten in dit artikel

Onmisbaar in elke slaapkamer is het Emoji-kussen met hartenoogjes. Om op te chillen, te slapen of om stiekem mee te gooien.

Ja, ook jouw kind heeft verhalen waar jij niks van weet! Die schrijft ze vanaf nu op in het dagboek van Soy Luna, dat in het donker mooi licht geeft.

Wat is er lekkerder dan opgerold op de bank in een warme deken je favoriete serie bekijken. Deze Marshall knuffeldeken houdt je heerlijk warm, terwijl jij de laatste avonturen van je Paw Patrol helden aan het bekijken bent. Het dekentje is gemaakt van fleece en heeft een formaat van 90 bij 120 cm. Binnenkort verkrijgbaar!

1386379b

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema