The Best of 2016: dit speelgoed werd als beste beoordeeld

We gaan richting het einde van het jaar. Het aftellen naar een nieuw jaar kan beginnen. Maar eerst genieten we nog van ‘the best of’ lijstjes. Van de top 2000 tot het allerleukste en meest populaire speelgoed van het jaar. Van klassiekers tot nieuwkomers. Dit speelgoed werd dit najaar als beste beoordeeld in onze webshop.

De absolute topper van deze lijst is deze heerlijk zachte pluchen beer. En wij snappen wel waarom: de beer is maarliefst 100 cm groot en super zacht, waardoor het de beste vriend van je kind zal worden. Daarnaast staat de beer ook nog eens mooi in het interieur

Voor iedereen die nog een bluetooth speaker zoekt: zoek niet verder. Met deze toffe speaker van Wonky Monkey is geen enkel verjaardagsfeest, pyjamaparty of jaarwisseling meer saai. Verander elke kamer in een feest met de vrolijke LED verlichting. De speaker bevat een oplaadbare batterij, waardoor je ‘m overal kan gebruiken. Het is tijd voor een feestje!

Voor iedereen die ook zo dol is op het pretpark, heeft LEGO Friends iets op de markt gebracht waar menig meisjeshart sneller van gaat kloppen. Met deze LEGO set maak je namelijk zelf je eigen pretpark, inclusief werkende achtbaan en reuzenrad! Ga zitten in de achtbaan, schiet ervandoor en whieeeeeeee!

Ben jij een echte luchtbaas of een stuntpiloot? Stef Stuntpiloot is een gemakkelijk spel voor jong en oud. Bescherm jouw kippen tegen de stuntpiloot die de hele tijd over je heen vliegt. Met dit spel tover je gegarandeerd een lach op het gezicht van je kinderen.

Stef Stuntpiloot

€27,99

Met het LEGO City prikkel je de fantasie van je kind. Zijn er boeven in de stad? Is er een brand? Geen probleem, de politie is er om de stad te redden. De set bevat onder andere een politieauto, een motor en een helikopter. Er is zelfs een heuse speurhond die de politie komt helpen! LEGO City was nog nooit zo veilig. Een perfect cadeau voor alle politiemannen en -vrouwen.

Tijdens de koude, winterse dagen kan het geen kwaad om zo af en toe eens op vakantie te gaan. Maar wat dacht je van elke dag? Met dit PLAYMOBIL cruiseschip is het mogelijk om elke op vakantie te gaan. Zet de boot in elkaar, stickers erop en varen maar! Tijd om in het zwembad te plonzen, om een drankje op het zonneterras te drinken of om in de zee te zwemmen. Het lijkt net echt zomer.

Chantal voor Tim, over! Met deze Walkie Talkie is het voor je kind mogelijk om tot wel 7 kilometer met zijn vriendjes en vriendinnetjes te praten. Op straat, in huis en in het bos: het signaal van deze Walkie Talkie is ontzettend sterk. De Walkie Talkie heeft 8 kanalen en een verlicht LCD scherm, waardoor je ‘m ook in het donker kan gebruiken. Over en sluiten.

Staat je kind graag in de spotlights? En houdt hij van opvallende sneakers? Dan zullen deze sneakers zeker goed in de smaak vallen. De Raffied LED sneakers hebben namelijk een opvallende zool die licht geeft! Steel de show op het schoolplein en bij elk feestje. De sneakers zijn oplaadbaar via een USB-kabel, dus er zijn geen batterijen nodig. Handig!

Producten in dit artikel

Een leuke variant op het populaire spel domino. Maak jij de langste trein en speel jij het spel als eerste uit? Dan ben je de winnaar. Het spel vergt tactisch inzicht en vooruit denken, wat het een leerzaam en spannend spel maakt. Mexican Train is een spel voor de hele familie en geschikt voor alle leeftijden. Tsjoek tsjoeek!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema