Stoere stunter of knappe kop: welk type spelertje is jouw kind?

Lekker ravotten in de tuin, eindeloos in de weer met de nieuwste gadgets en feestelijke verkleedpartijen en zangwedstrijden. Het maakt niet uit waar jouw kind van houdt, want spelen en ontdekken is het allerleukste dat er is! Nu nog de vraag: welk type sterspeler heb jij in huis?

Kleine klussers en grote dierenvriendjes

Als jouw kleine het te gek vindt om papa en mama te helpen in het huishouden, of de hele dag dierenarts wil zijn, is de kans groot dat je een kleine klusser of grote dierenvriend in huis hebt rondlopen. De kleine klussers maak je intens gelukkig met een gereedschapsset en voor de grote dierenvriendjes zijn er heerlijk zachte knuffels die ook nog eens te gek staan in hun kamertje.
Kijk hier snel verder!

Kleine knutselaars

Kleine knutselaars hebben bergen vouwblaadjes, stickers, potloden, pennen en glitters op hun knutseltafel om hun creatieve uitspattingen de vrije loop te laten en zich te kunnen uitleven. Als ze lekker creatief bezig zijn wordt het concentratievermogen en de fantasie gestimuleerd.
Kijk hier snel verder!

De kleine ontdekker

Voor de allerkleinsten is het ontdekken van de wereld één groot feest. Je kind ontdekt kleuren, vormen en stofjes door zijn ogen uit te kijken, overal aan te voelen en natuurlijk alles te proeven. En hun motoriek kunnen ze nog meer ontwikkelen en verfijnen met bewegend en pratend speelgoed zoals grote vrienden Woezel & Pip.
Kijk hier snel verder!

De knappe kop

Heb jij een strebertje in huis? Zo eentje dat boeken vreet bij de vleet, aan de lopende band hoe-wat-waaromvragen stelt en hoogstwaarschijnlijk als eerste op AVI-Plusniveau zit? Het leren kan ze niet vroeg genoeg beginnen en dat start al bij hun eerste boekjes.
Kijk hier snel verder!

Welk type spelertje Intertoys

De rockstar of echte fashionista

Is jouw huis vaak het toneel van zangwedstrijden of verkleedpartijen? Dan is jouw kind een echte rockstar of fashionista. Dansen, zingen, springen en poseren; met een microfoon in de hand en een spotlight erop gaan ze helemaal los. Hier staan de nieuwe Selena Gomez en Justin Bieber, dames en heren.
Kijk hier snel verder!

De stunters en stoere kids

Voor deze kinderen kan het spelletje niet fysiek uitdagend genoeg zijn. Ze krijgen bakken energie van lekker buiten zijn en gaan het liefst op de tofste step op avontuur. Als ze zich maar kunnen inspannen!
Kijk hier snel verder!

De spelletjesgek of puzzelfanaat

‘Mam, zullen we een spelletje doen?’ Is jouw kind een gezelschapsdier? Dan is het waarschijnlijk een spelletjesgek of puzzelfanaat. Altijd in voor een potje Rummikub of Monopoly. De dobbelstenen en het pak kaarten gaan werkelijk overal mee naartoe.
Kijk hier snel verder!

De kleine bouwer en onderzoeker

‘Kijk mijn toren, hoe hoog!’ Juist, hoe hoger, hoe beter is het motto van de ambitieuze bouwer. De hele kamer ligt bezaaid met LEGO en Playmobil, en nóg heeft je kind niet genoeg speelgoed.
Kijk hier snel verder!

De razende racer of stoere stuurder

Als het maar hard rijdt, vliegt of vaart wil jouw kind het hebben. Stunten en stoere acties uithalen zijn favoriet. Van WiFidrones met ingebouwde camera en kraanwagens wordt hij of zij helemaal gelukkig. En uiteraard ook van die toffe racebaan.
Kijk hier snel verder!

De gadgetfreaks en gamers

Alles wat met games en gadgets te maken heeft, heeft een grote aantrekkingskracht op jouw spruit. Is er een nieuw spel uit? Dan moet dat direct getest worden. Jouw iPhone 6? Vindt-ie geweldig.
Kijk hier snel verder!

De verhalenmaker of superheld

Jouw kind heeft een rijke fantasie en waant zich vaak in de wereld van zijn idolen van tv of die uit de boeken die je voorleest voor het slapengaan. Hij of zij verkleedt zich graag meerdere keren per dag en rent dan als Mega Mindy, Elsa of Ash Ketchum door het huis.
Kijk hier snel verder!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema