Opgeruimd staat netjes! Een frisse start

Een nieuw jaar, een nieuw begin! Het is heerlijk om na de jaarwisseling een frisse start te maken. Dat betekent dus flink opruimen door het hele huis, oude spullen vervangen en een nieuw opbergsysteem aanschaffen.

De decembermaand is altijd een drukte van jewelste. Er zijn feestjes, kerstborrels, etentjes en familiebezoekjes. Na Oud en Nieuw is er dan eindelijk weer een beetje rust in huis. Hoewel: vaak slaat juist dan de onrust toe. Ineens erger je je aan rondslingerend speelgoed, boeken, papieren en andere spullen waar geen vaste plek voor is. Je handen jeuken om de boel eens lekker aan kant te krijgen. Gooi de ramen open, zet een goed muziekje op, stroop je mouwen op en maak het huis van onder tot boven schoon. Daarna pak je de volgende klus aan: het opruimen en ordenen van alle spullen, zodat het huis voortaan écht netjes en overzichtelijk blijft.

Slimme oplossingen

Hoe vaak op een dag hoor jij wel niet: ‘Maaaaaam, waar is mijn oplader/puzzel/pop?’ In de chaos is het soms moeilijk om dingen terug te vinden. Leuke opbergers en slimme kast oplossingen zijn een must om overzicht in huis en in de slaapkamer te krijgen. In speciale opbergkasten, rekken en kisten heb je de spullen in een handomdraai opgeruimd en weet je voortaan precies waar alles ligt. Weinig ruimte in huis? Denk aan slimme oplossingen, zoals een bed met opberglade eronder. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? In 2017 is jouw huis voortaan spik en span. En vergeet vooral niet die aap van je erbij te betrekken. Het is tenslotte ook zijn of haar kamer en uiteindelijk wil je dat ze hun eigen speelgoed gaan opruimen.

Met deze opbergers kun je altijd je speelgoed terugvinden én blijft er voldoende ruimte in je kamer om ook echt te spelen:


Kast met opbergbakken - primaire kleuren/naturel

€90,99

Opbergkasten zijn steeds populairder. En al helemaal als ze in je favoriete thema komen. Van Cars tot Disney Princess en alles ertussen.

Producten in dit artikel

Opbergrekken zijn superhandig voor jonge kinderen. In plaats van te moeten grijpen naar boeken die hoog weggelegd zijn kunnen ze nu op ooghoogte elke keer weer hun favoriete boek pakken en weer terugzetten voor de volgende favoriet. Helemaal leuk in thema’s waar je kind gek van is.

Disney Minnie Mouse boekenrek

€39,99


Peppa boekenrek

€39,99

Speelgoedkisten zijn je grote hulp in snelle opberg situaties. Natuurlijk kun je er verkleedkleding in kwijt, maar ook fijn voor het snellere wegwerken. Kunnen ze zelf eens in de zoveel tijd de kist uitruimen op zoek naar verborgen parels.


Wat een uitkomst zijn bedden met lades. Typisch geval van loze ruimte optimaal benutten.


Als je dan toch al zo lekker in thema aan het inrichten bent dan is een kleine boekenplank voor aan de muur een fijne opberger, die ook nog sfeer aan de kamer geeft.


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema