Wie is er uit op de baan van Sinterklaas?!

Waren jouw kinderen vorig jaar niet voor de televisie weg te slaan als het tijd was voor Op weg naar Pakjesavond? Goed nieuws! Ook dit jaar zijn Sint en zijn Pieten terug voor een nieuw avontuur op Nickelodeon.

De serie is zo leuk dat de eerste serie de Publieksprijs van Cinekid heeft gewonnen: De Kinderkastprijs 2016 in de categorie 4-6 jaar.

Op weg naar Pakjesavond – De Sluwe zakenman

In het derde seizoen van Op weg naar Pakjesavond heeft iemand het voorzien op de baan van Sinterklaas! De sluwe superondernemer Dirk Diamant weet zijn intrede te doen in het Pakjeshuis en probeert daar het één en ander te veranderen. Stiekem wil hij alle Pieten buiten spel zetten, om zijn gemene plannetje uit te voeren… De plek van Sinterklaas innemen! Gelukkig hebben twee slimme kinderen, Boris & Ayla, hem door en zetten zij alles op alles om de Sint op tijd te waarschuwen. Zal het ze lukken om Pakjesavond te redden?

Op weg naar Pakjesavond – De sluwe zakenman is vanaf maandag 13 november iedere schooldag vanaf 17:25 uur te zien op Nickelodeon.

Maak kennis met Testpiet

Op weg naar Pakjesavond - Testpiet

In dit nieuwe seizoen maken we ook kennis met Testpiet: een vrolijke piet die dol is op spelen en altijd nieuwe speelgoed wil testen.

In de aanloop naar Sinterklaas zal Testpiet iedere week 2 vlogs opnemen waarin ze te gek speelgoed test en de stempel Testpiet Topper geeft.. In deze vlogs pakt ze het speelgoed uit, laat zien wat het is én natuurlijk hoe je ermee speelt! En wat is een betere testplek dan de grootste speelgoedwinkel van Nederland… Intertoys!


Testpiet wordt bijgestaan door Floris & Britney. Zij vinden het altijd gezellig als ze langskomt. Britney is de winkelmanager en helpt Testpiet graag met het uitproberen van speelgoed. En hoewel Floris altijd serieus probeert te blijven, vindt hij het stiekem nog steeds erg leuk om te spelen!

Benieuwd naar toppers van Testpiet? Haar vlogs zijn te bekijken op onze website en die van Nickelodeon.

Vind de Testpiet Toppers en maak kans op 1 minuut gratis winkelen!

Als je zóóó veel speelgoed hebt getest, is het soms moeilijk om te onthouden wat nou een testpiet Topper is. Daarom nodigen we haar fans graag uit om in één van onze winkels de speurtocht te doen. Op het formulier staan een hoop artikelen, maar alleen de toppers hebben in de winkel de Testpiet Topper sticker op de doos staan! Kom jij mee zoeken? Dan maak je kans op 1 minuut gratis winkelen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema