Ontmoet de Hatchimals!

Maak kennis met de Hatchimals! Deze magische huisdieren moet je zelf nog uitbroeden! Alleen door jouw Hatchimal voldoende liefde te geven en goed voor hem te zorgen zorg je ervoor dat jouw Hatchimal uit zijn ei komt en groot wordt.

De makers van Zoomer hebben de technologie van deze coole robohuisdieren op iets heel magisch toegepast! Houd je ei vast, aai hem en tik er zachtjes op… Alleen als je goed voor jouw Hatchimals ei zorgt, komt jouw ei uit. En als je jouw Hatchimal hebt uitgebroed kan het plezier pas echt beginnen.

Tik, tik! Wie is daar?

Net als een vogel start jouw Hatchimal in een ei. Het is een verrassing welk diertje er uitkomt! Hou het ei vast, draai hem om, aai het ei of schud hem zachtjes… Als je goed luistert, hoor je jouw Hatchimal al reageren. Misschien zie je zelfs de oogjes al oplichten!

Hatchimals Tik Tik

De opvoeding van jouw Hatchimal

Als je Hatchimal net uit zijn ei is gekomen heeft hij nog veel liefde en aandacht nodig. Speel met hem, knuffel en aai hem! Hoe meer je voor jouw magische diertje zorgt, hoe meer je hem kunt leren. Het begint bij praten en lopen, maar als jouw Hatchimal ouder wordt kun je hem ook steeds meer spelletjes leren.

Net als een echt kind heeft jouw Hatchimal steeds andere dingen nodig. Door goed te luisteren naar de geluiden die jouw diertje maakt en de kleur van zijn oogjes laat jouw Hatchimal weten hoe hij zich voelt! Kan jij niet wachten om jouw eigen Hatchimal op te voeden? De Hatchimals zijn nu verkrijgbaar in onze webshop en winkels!

Producten in dit artikel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema