Ontmoet Baby Annabell

Is jouw kleintje ook zo zorgzaam? Van die heerlijke meisjes die zelf ‘net’ uit de luiers zijn (of nog niet…), maar al als een volleerd moedertje voor de kleine baby zorgen. Baby Annabell zoekt deze mini-mama’s! Kom jij ook voor haar zorgen?

Baby Annabell is net echt!

Baby Annabell (Zapf) is een levensechte babypop. Ze huilt echte traantjes, geniet hoorbaar als je over haar wangetje aait en valt in slaap met tevreden snurkjes als je haar zachtjes heen en weer wiegt. Wanneer je haar een flesje geeft, begint haar mond te bewegen alsof ze echt aan het drinken is. En daarna? Dan moet ze natuurlijk plassen.

De 8 levensechte functies van Baby Annabell
– Ze kan echt huilen met traantjes
– Ze heeft dorst en kan drinken
– Na het drinken laat ze een boertje
– Ze kan echt plassen
– Ze duimt
– Ze gaat slapen en maakt geluidjes
– Ze kan giechelen
– Ze kan net als een baby brabbelen

Goed voor de ontwikkeling

Juist die levensechte functies maken babypop Annabell zo bijzonder. Doordat ze reageert op aanraking en beweging, kan je kleintje helemaal opgaan in haar rol als moeder. En natuurlijk mag je zelf ook meespelen! Dit soort rollenspellen stimuleren bovendien het verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen van je kleintje. En wedden dat ze allebei helemaal uitgeput zijn na een ochtendje spelen? Gelukkig is het lijfje van Baby Annabell lekker zacht en kan ze zo met je kleine meid mee in bed. Pyjamaatje aan en daarna lekker knuffelen en slapen. Welterusten…

Anders dan BABY born

In het Verenigd Koninkrijk en Duitsland is Baby Annabell al jaren één van de meest populaire nurturing dolls. Wat is dan het verschil met BABY born? Nou, eigenlijk heel simpel. BABY born beleeft allemaal wilde avonturen en heeft zelfs outfits om in te reizen of paard te rijden! Ze groeit bijna mee als een vriendin. Baby Annabell is een pop met een natuurlijk design. Ideaal voor een moeder-kind-rollenspel. Geen wonderland princess, maar een baby’tje dat graag in haar snoezige bedje slaapt of geniet van een warm badje.
baby annabell poppenmoeder

Echte babyaccessoires

Dat het met Baby Annabell draait om het verzorgen van een echte baby zie je ook terug in de accessoires. Deze varieren van een mooie commode met opbergvakjes om de luiers in op te bergen, tot een luiertas voor onderweg.

Producten in dit artikel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema