Ontdek de Fingerlings: de nieuwste trend op het gebied van robotdiertjes

De Fingerlings zijn de nieuwste trend op het gebied van robotdiertjes! Ze passen om je vinger en kunnen lieve kusjes blazen. Ga jij deze lieve robotaapjes binnenkort ook om je vinger winden?

Fingerlings zijn kleine robotaapjes die precies om je vinger passen. Er zijn 6 verschillende aapjes en ze hebben één ding gemeen… Ze zijn ontzettend schattig! Kies jouw favoriet of verzamel ze allemaal.

Friendship at your fingertips!

De Fingerlings baby aapjes vinden het heerlijk om aan je vinger te hangen en weten precies wanneer je ze aanraakt, tegen ze praat en zelfs wanneer je ze ondersteboven houdt! Houd je liever je handen vrij? Dankzij hun krulstaart kun je ze ook ophangen aan je scherm, je boek of zelfs aan je broekzak! Let natuurlijk wel op dat jouw Fingerling stevig blijft hangen: Je wilt niet dat deze per ongeluk op de grond valt!
Fingerlings pen

Zwaai met je robotaapje, geef hem knuffels en kusjes of wieg ze in slaap. Terwijl je met jouw Fingerlings speelt, knipperen ze met hun oogjes, draaien ze hun hoofd en maken ze schattige apengeluidjes. Zo weet je precies hoe jouw aapje zich voelt. En als je een kusje naar jouw Fingerling blaast, krijg je er eentje terug en als je in je handen klapt, aapt hij je na!

Speel met jouw Fingerlings!

Geef je aapje handkusjes en je aapje geeft je kusjes terug!
Fingerlings kusje

Hang je aapje ondersteboven om voor een knotsgekke reactie.
Fingerlings op zijn kop

Aai het kopje van je Fingerling om met je aapje te knuffelen en wieg hem om je aapje in slaap te laten vallen.
Fingerlings knuffelen

Hoe werken de Fingerlings?

Elke Fingerling is voorzien van twee dopsensoren en een microfoon. Hiermee hoort het robotaapje wanneer je tegen hem praat en wanneer je hem aait. Om energie te besparen gaan je Fingerlings na 5 minuten inactiviteit in slaapmodus. Met de aan/uitknop op het hoofdje van het aapje kun je hem weer wakker maken.

Producten in dit artikel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema