Met dit speelgoed maak je kleine papa’s en mama’s en grote dierenvriendjes blij

Samen koken, stofzuigen of de ramen wassen vinden kids geweldig, want mama en papa doen het ook. En niet te vergeten: imiteren is leren! Is je kind idolaat van poppen of is er net een broertje of zusje geboren? Geef dan bijvoorbeeld samen BABY born een hapje.

Kleuters zijn erg leergierig en laten graag trots zien wat ze allemaal al kunnen. En dat is goed, want zo ontdekken ze wat ze leuk vinden om te doen en wat juist niet. Op school maken ze kennis met de poppen- en de bouwhoek. De kans is dus groot dat ze thuis ook met de poppen willen spelen of lekker willen klussen, al is het alleen maar om vriendjes en vriendinnetjes te laten zien wat voor tof speelgoed ze hebben.

Knuffelen en verzorgen

Het is net of je een echte baby hebt en dat vinden kinderen heel leuk. Zorgen voor een ander. Deze nieuwste interactieve BABY born is realistischer dan ooit en werkt niet op batterijen, waardoor de pop in bad kan. Deze nieuwe uitvoering heeft 8 levensechte functies, waardoor ze nog realistischer is! Een kleine greep uit wat er allemaal mogelijk is: ze kan drinken en plassen, op het potje, huilen en de slaapoogjes geven aan dat ze naar bedje moet. Inclusief geboortecertificaat, luier, speentje, potje en nog veel meer.

BABY Born

baby-born-1b
Naar de winkel

De kikkers van Little Live Pets springen in het rond als een echte kikker! Zet ze in het water en ze beginnen zelfs te zwemmen. Ook gezellig voor in bad!

VTech KidiDoggy is de grappigste en vrolijkste robothond aan jouw zijde. Hij reageert als een echte hond en volgt dus commando’s als “zit”, “geef pootje” en “koekje?” De magische kluif gebruik je om je trouwe viervoeter mee te hypnotiseren, zodat hij verandert in wel twintig leuke en grappige karakters. Een piraat, superheld, konijn of tijger? Ze komen allemaal voorbij. Je kunt hem ook laten springen en draaien met de bijgeleverde afstandsbediening.

Is jouw dierenvriendje gek op katten? Dan is Bootsie de kat een geweldig nieuw maatje. Deze kat is uit het leven gegrepen, want ze houdt enorm van aaien en knuffelen, maar kan ook boos worden. FurReal for real!

Begint je kindje een beetje te brabbelen? Dan kun je de taalvaardigheid oefenen met de praat-met-mij-pop van Vtech. Er zitten drie knoppen op de pop, die elk een fase aangeven. De eerste fase begint met gebrabbel. Kan je kind dat goed? Dan kun je door naar fase 2, waarin je kind kleine woordjes leert. Heeft je kind dat onder de knie? Dan is er ook nog fase 3! Stap voor stap op het niveau van je peuter.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema