Met deze 10 producten maak je iedere Star Wars fan blij!

Op 25 mei 2017 is het 40 jaar geleden dat Star Wars IV: a new hope voor het eerst in de bioscoop verscheen. En sindsdien is het uitgegroeid tot een franchise met miljoenen fans!

Met zoveel trouwe fans, nieuwe films én series is het geen wonder dat ook nu Star Wars ongekend populair is.

Wil jij jouw jonge Jedi verrassen? Dit zijn onze leukste Star Wars producten van dit moment: van LEGO sets tot stoere spacebedden!

Net als Chewbacca

Met dit Chewbacca masker zie je er niet alleen uit als een Wookie, maar klink je ook zo! Zodra de mond opent hoor je grappige Wookie geluiden.

Star Wars LEGO

De coolste scenes uit de Star Wars saga zijn verkrijgbaar als LEGO set! Kies jij voor het duel tussen Darth Maul, Obi-Wan Kenobi en Qui-Gon Jinn of…

… het moment dat Han Solo in een blok carboniet werd bevroren!

Han Solo’s solo avonturen

LEGO Han Solo is misschien zelfs nóg grappiger dan de Han Solo uit de films! Dit stripboek staat vol met leuke avonturen van deze ruimteheld.

Rogue one: A Star Wars story

Voor wie de film in de bioscoop heeft gemist, of hem gewoon nog eens wil zien!

Panorama puzzel

Leg alle 1000 stukjes en maak een prachtig panorama waarin de eerste 6 films samenkomen.

Voor aan de muur

Met deze stoere print aan je muur ziet iedereen dat je een echte fan bent!

Stoer slapen

Dit stoere x-wing bed is de droom van iedere ruimtepiloot in de dop!

Strijden tegen Darth Vader

Lightsaber skills trainen? Deze battle buddy houdt je scherp! Wanneer hij beweging opmerkt, laat Darth Vader iconische geluidsfragmenten horen.

Jouw eigen BB-8

BB-8 is misschien wel de grootste break-out ster uit Star Wars: The Force Awakens! Dit gave actiefiguur is enorm gedetailleerd en is voorzien van licht en geluid.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema