Maak, speel en ontdek met Nintendo Labo!

Gamen op de Nintendo Switch staat op het punt om nog leuker te worden: Met Nintendo Labo! Net als bij LEGO Dimensions combineert Nintendo Labo het plezier van bouwen met gamen.

Ieder project start met een stuk karton, waarmee je te gekke creaties kunt maken die je in combinatie met de Nintendo Switch kunt gebruiken om games te spelen. Wat denk je van een piano met 13 toetsen, een hengel of het stuur van een motor?

Wat is Nintendo Labo?


Met Nintendo Labo breng je kartonnen bouwplaten tot leven door ze in elkaar te zetten en te combineren met de Nintendo Switch. Zo kun je naar hartenlust bouwen, spelen en nieuwe dingen ontdekken!

Bouw
Volg de interactieve instructies op jouw Nintendo Switch op om te gekke Toy-Con accessoires te maken!
Nintendo Labo Intertoys

Bouw
Combineer je Switch met de accessoires en ontdek een hele nieuwe manier om te gamen! Ieder bouwwerk is compleet met software die het mogelijk maakt om jouw creatie om te toveren tot controller.
Nintendo Labo

Ontdek
Ontdek hoe de techniek achter jouw Toy-Con projecten werkt terwijl je aan het bouwen bent. Misschien ontdek je wel nieuwe manieren om jouw creaties te gebruiken en tot leven te brengen! Hiermee sluit Nintendo Labo ook perfect aan op de STEM-trend in speelgoed.

Release Nintendo Labo

De Nederlandse release van Nintendo Labo staat gepland voor april 2018. Hierbij verschijnen twee verschillende sets. De Toy-Con 01 Variety Kit en de Toy-Con 02 Robot Kit. Daarnaast kun je met de Customization sets jouw Toy-Con onderdelen helemaal naar jouw smaak versieren.

Nintendo Labo Toy-Con 01 Variety Kit

De Variety Kit is de perfecte starterset voor kinderen die gek zijn op knutselen. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om vijf verschillende bouwwerken te maken. Van het karton, tot de elastiekjes!

Projecten
– 2 RC auto’s
– Hengel
– Huis
– Motor
– Piano
Intertoys Nintendo Labo Piano

Nintendo Labo Toy-Con 02 Robot Kit

Met de Robot Kit bouw je een te gek robotpak! De set is compleet met backpack, beugels voor je voeten én bril. Zo wordt jouw lichaam de controller!

De Labo is niet de eerste keer dat Nintendo fysiek speelgoed combineert met gamen. Met amiibo was het al mogelijk om je favoriete Nintendo-personages in games te gebruiken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema