Let it glow, let it glow! Lichtgevende toys voor de donkere dagen

Van knikkerbanen tot puzzelen: glow in the dark was nog nooit zo cool tijdens deze donkere dagen.

Kinderen houden van alles wat licht geeft in het donker. Denk bijvoorbeeld aan de oldskool sterretjes die elk kind vroeger in zijn kamer had hangen, maar ook aan lichtgevend speelgoed voor buiten.

Dit is het leukste lichtgevende speelgoed van dit moment:

Met de Laser Pegs kun je je fantasie op de vrije loop laten. Maak originele ruimtevaartschepen, verkenningsvliegtuigen of Monster Trucks. Je kunt gebruik maken van de bijgeleverde voorbeelden, maar natuurlijk ook je eigen creaties bouwen. Doe de lichten uit en verwonder je over het glow in the dark effect van de stenen.

Meer stoere Laser Pegs voertuigen vind je hier.

Niets is fascinerender dan een mooie lavalamp, het liefste in de meest felle kleuren. In de jaren ‘70 stonden deze lampen in ontzettend veel huiskamers, nu maken ze een comeback in de kinderkamers. Het hypnotiserende effect dat de lamp geeft zal elk kind eindeloos naar de lamp laten kijken.

Lavalamp - 34 cm - roze

€5,-


Nog een tikkie moderner is deze Whirl wind lamp. Ja, een wervelwind in een lamp, die ook nog eens licht geeft. Met deze lamp in zijn kamer steelt je kind echt de show. De lamp bevat drie kleuren LED-lampjes, waardoor ze in elke kamer thuis horen. Geniet van een fantastische glitterstorm, keer op keer.

Voor kinderen die wat moeite hebben met in slaap komen kan het fijn zijn om een lichtgevende knuffel in bed te hebben. Zo is het immers nooit meer donker in de kinderkamer. De lampjes gaan binnen tien minuten automatisch uit, dus dat kan nooit vergeten worden. Daarnaast is de knuffel heerlijk zacht en kan je kind er gezellig mee knuffelen tot hij in slaap valt.

Producten in dit artikel

Hoe cool is het om je eigen glow in the dark tekeningen te maken? Of om andere glow in the dark dingen te knutselen? Met de volgende knutselspullen zit je in ieder geval helemaal goed. Maar eh, laat wel even het licht aan als je aan het knutselen bent, anders wordt het zo’n zooitje.

3D Color 'n Glow

€19,99

Hoe cool is deze knikkerbaan?! Het lijkt wel alsof je knikkert in de ruimte met deze toffe lichtgevende baan. Je maakt elke keer een andere route door de vele blokken en accessoires die je op elkaar kunt stapelen. Welke kant gaat de knikker deze keer op? We weten slechts één ding zeker: met deze coole knikkerbaan verveelt niemand zich meer.

Waar ligt Nederland precies op de wereldbol? En wie is er wel eens in Rusland, in Spanje of in Australië geweest? Met deze lichtgevende wereldbol kun je alle landen eindeloos vaak aanwijzen. Naast dat het een hele mooie wereldbol is, dient ‘ie ook nog eens als een mooi nachtlampje. Zo vallen kleine reizigers het liefste in slaap.

Wereldbol met licht blauw

€24,99

Houdt je zoon of dochter van puzzelen, maar worden ‘gewone’ puzzels eigenlijk een beetje saai? Dan is het leuk om de Ravensburger Monumenten met licht te proberen. Zet de Big Ben, het Empire State Building of het Vrijheidsbeeld in elkaar en laat deze door middel van de bijgeleverde LED’s stralen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema