LEGO World: het leukste uitje van de herfstvakantie!

Het is bijna zover! Het evenement dat geen enkele LEGO-fan wil missen: LEGO World in de Jaarbeurs Utrecht. Net als afgelopen jaren is dit hét walhalla voor kids en ouders. Want zeg nou zelf: wat is er leuker dan bouwen met LEGO-blokjes?

De herfstvakantie staat natuurlijk bol van leuke evenementen en uitjes. Maar er is er één die jong en oud niet mogen missen en dat is natuurlijk LEGO World. Van 18 tot en met 24 oktober staat de Jaarbeurs Utrecht helemaal in het teken van LEGO.

Was jij de vorige edities een van de 92.000 gelukkige bezoekers? Dan hoeven we je niets te vertellen en heb je waarschijnlijk de tickets al gescoord. Is dit wel de eerste keer dat je de LEGO World gaat ontdekken dan is het handig te weten wat je te wachten staat. Om alvast in de stemming te komen: LEGO World is het grootste LEGO-evenement ter wereld. Je vervelen is er dus niet bij!
LEGO World Koning Willem Alexander Koningin Maxima

Neem een LEGO-douche

In de herfstvakantie wordt de Jaarbeurs Utrecht met miljoenen LEGO-stenen (14.000 kilo om precies te zijn) letterlijk en figuurlijk omgetoverd tot een echt LEGO-paradijs.

Stap in een wereld van levensgrote bouwwerken, bekende LEGO-personages, leuke attracties en veel, heel veel lego om jou en je kinderen een weekend zoet te houden. Zo kun je laten zien hoe goed je LEGO-bouwkunsten zijn (kids mogen helpen) en die grappige LEGO-films in een speciale bioscoop zien (leuk voor het hele gezin). Maar ook kun je ervaren hoe het is om een LEGO-douche te nemen of te zwemmen in een zee van LEGO-blokjes. Hilariteit gegarandeerd. Oh ja, en we weten zeker dat jong en oud onder de indruk zullen zijn van de finale van het NK LEGO bouwen.

Ontmoet je LEGO-helden

En of dit allemaal nog niet genoeg is, is LEGO World ook dé plek waar je oog in oog kunt komen te staan met je LEGO-helden. Wat te denken van een foto met de ninja’s uit LEGO Ninjago of de vriendinnen van LEGO Friends?
LEGO World bouwwerk
Een bezoek aan LEGO World is het toegangskaartje naar de verschillende LEGO-werelden. Werelden waar interactiviteit, verrassingen en vooral plezier centraal staan.

LEGO World: Voor de echte fan

LEGO World is de plek waar ieder kind de komende herfstvakantie wil zijn. Een sprankelend event voor de echte LEGO-fan. Door de grote oppervlakte, de vele activiteiten en de waanzinnige hoeveelheid LEGO zal iedereen onder de indruk zijn en straks alweer aftellen naar het evenement van volgend jaar!

Enthousiast geworden? Kaartjes zijn verkrijgbaar via de site van LEGO World of aan de kassa. Daarnaast maak je bij ons kans op een geheel verzorgd VIP arrangement tijdens het LEGO Festival.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema