Deze realistische en herkenbare items van LEGO® City zijn het perfecte cadeau

De thema’s van de verschillende LEGO® City bouwsets zijn helemaal gebaseerd op het dagelijks leven in de drukke stad. Gaat jouw kind voor een stad vol politie en karakteristieke gebouwen, of moet er een brandje geblust worden door de brandweer?

Omdat de bouwsets van LEGO City heel veel verschillende thema’s hebben, is urenlang speelplezier gegarandeerd. En wat is er nu leuker dan een eigen leefwereld te creëren die lijkt op de wereld van buiten? De details van de LEGO City stenen zijn prachtig uitgewerkt, waardoor de beleving optimaal is.

Bekijk de wereld van LEGO City:

Bouw je eigen straten met supermooie gebouwen, zorg dat de politie snel ter plaatse is en stel veilig dat de brandjes vliegensvlug geblust worden door de brandweer. Je kunt het zo gek niet bedenken, het blijft het perfecte speelgoed voor een kind met een grote fantasie.

LEGO City Benzinestation

Waar auto’s zijn, moet natuurlijk getankt worden! Met het LEGO City benzinestation bouw je zelf een eigen tankstation voor de passerende auto’s. Compleet met bewegende hefbrug, voor als er een auto kapot is.

60132_web_sec01_nobg

LEGO City treinen valuepack

Je kinderen zijn dagen zoet met het in elkaar zetten van het station uit het LEGO City treinen valuepack. Om het helemaal echt te laten lijken, kun je de trein besturen met een infrarood afstandsbediening.

lego city treinen

LEGO City politiebureau

Alarm! Er zijn boeven gesignaleerd in LEGO® City. Voor de veiligheid op straat is er natuurlijk wel genoeg politie nodig. Deze bouwset is onmisbaar voor elke LEGO® stad. Met de helikopter en de politieauto van het LEGO City politiebureau zijn de boeven in no-time gepakt.

60047_prod

LEGO City brandweerkazerne

Oeps, de hotdogkraam staat in brand! Die moet natuurlijk snel geblust worden door de brandweermannen en -vrouwen. Gelukkig zijn ze snel klaar om in de speciale brandweerwagen uit de brandweerkazerne te vertrekken.

LEGO city brandweerkazerne

LEGO City politieachtervolging

Voor de kinderen die van een beetje spanning houden is er de bouwset waarmee je een echte politieachtervolging in gang kunt zetten. Met de superpolitiewagen ontsnapt geen enkele boef uit LEGO® City!

lego city politie achtervolging

Producten in dit artikel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema