Laat je verrassen door L.O.L. Surprise!

De nieuwste speelgoedrage onder jonge meiden is L.O.L. Surprise! Om bij deze minuscule L.O.L. Tots verzamelfiguurtjes te komen moet je wel wat moeite doen… Namelijk een magische bal met zeven lagen uitpakken!

Grote kans dat je al over L.O.L. surprise poppetjes hebt gehoord. Deze ontzettend coole verzamelfiguurtjes zijn dé hit onder jonge meiden. Ook populaire vloggers als Onnedi en Meisje Djamila zijn fan! En nee, L.O.L. staat niet voor Laughing Out Loud, maar voor Little Outrageous Littles. De poppetjes zijn misschien klein… Ze zijn zeker niet onopvallend!

Kom naar de L.O.L. Surprise dag!

Op zaterdag 3 februari houden wij in al onze winkels een L.O.L. surprise dag voor de fans van deze te gekke verzamelfiguurtjes. Hierbij krijg je een gratis button bij aankoop van een L.O.L. Surprise bal, kun je meedoen met een kleurplaat wedstrijd en kun je tussen 14 & 15 uur jouw dubbele poppetjes komen ruilen!

Ontdek de wereld van L.O.L. Surprise

In een wereld waarin baby’s het voor het zeggen hebben, weigeren kleine rockers een dutje te doen en voeren klassenvertegenwoordigers actie voor ‘gratis pizza op vrijdag’! Niets is saai, want alles is een tikje verrassend en verbazend… Dit is de wereld van de L.O.L. Tots.

Met leuke figuurtjes die doen denken aan Audrey Hepburn en Lady Gaga zal ook menig moeder uitkijken naar de verrassing die in een L.O.L. Surprise bal zit!

Surprise, surprise!

De L.O.L. Tots spreken tot de verbeelding van zowel jong als oud. Het geheim? Ze zitten verstopt in een mysterieuze bal die maar liefst zeven lagen telt. Elke laag onthult een tip over het figuurtje dat in de kern van de bal verstopt zit. Heb je Queenbee, M.C. Swag, of Fancy (sassy, classy and a lil’ flashy!)?

In iedere laag van de toverbal zit bovendien een leuke accessoire voor jouw popje, verpakt als een klein cadeautje. Zoals een bedeltje in de vorm van een waterfles, een paar kleine schoentjes en natuurlijk een fashionable outfit.

Magische veranderingen

Wie alle zeven lagen heeft afgepeld en de verschillende kleine cadeautjes heeft uitgepakt, staat nog een extra surprise te wachten. Door de popjes nat te maken onthullen ze een magische verrassing… Ze veranderen van kleur, beginnen te huilen, of plassen! Net als een echte baby! De poppetjes kun je dus ook gebruiken als leuk als speelgoed voor in bad of onder de douche. De verrassingsbal zelf is na het afpellen ook nog te gebruiken. Bijvoorbeeld als vrolijk tasje of als poppenstandaard om de hele collectie L.O.L poppetjes op uit te stallen.

Duik dieper in de wereld van L.O.L. Surprise!

Krijgt jouw L.O.L. Surprise fan geen genoeg van de Tots? Duik dan dieper in hun wereld met de L.O.L. Surprise pets! Deze leuke verzameldiertjes zijn net zo fashionable als hun baasjes! Er zijn verschillenden dieren te sparen, waaronder honden, katten en schattige knaagdieren.

Ieder figuurtje is compleet met kattenbak, waaruit je leuke accessoires kunt scheppen. Geef je Pet de fles of stop hem in bad om te ontdekken of hij huilt, spuugt, een plasje doet of van kleur verandert!
L.o.l. Surprise pets

Verzameldrang? Ontdek ook de Num Noms

En heb je de verzamelkoorts écht te pakken? Ontdek dan ook de Num Noms. Deze lieve figuren zijn om op te eten! Ze zien er uit als schattige (én smakelijke) verrassingen en ruiken heerlijk.

Producten in dit artikel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema