Kinderen met gouden keeltjes en podiumambities spelen zich schor

Je merkt het al van jongs af aan. Sommige kinderen worden geboren als podiumdier. Zingen, muziek maken, dansen en performen? Het zit in hun DNA. Loopt het nieuwste lid van K3 of de opvolger van Justin Bieber bij jullie in huis rond? Dit speelgoed is speciaal voor alle ontdekte én onontdekte talentjes.

Talentenjacht

Een leuk idee voor de herfstvakantie: organiseer een talentenjacht waar alle podiumbeesten hun talenten kunnen laten zien. Organiseer het voor de wijk of met vriendjes: zingen, dansen, playbacken of touwtjespringen, het mag allemaal. De talentenjacht kan voor de hele buurt zijn of alleen voor de eigen familie van de deelnemers. Wedden dat de kinderen een prachtige dag hebben?

Word een superster, net als de meisjes van K3! Met de kleurrijke microfoon zingt je kind de sterren van de hemel. De microfoon bevat fragmenten uit 10.000 luchtballonnen, Jij bent de bom, Als het binnenregent en Alle kleuren. Dus warm de stembanden op en laat de kinderen luidkeels meezingen met ieders favoriete K3-lied. Liever een eigen hit opnemen? Dat kan ook!

Met de Wonky Monkey Partybox is het mogelijk om overal een feestje van te maken. Dankzij de wieltjes en de uitschuifbare handgreep is ie makkelijk overal mee naartoe te nemen. Een tuinfeest, in de kleedkamer voor een voetbalwedstrijd, op een verjaardagsfeest of gewoon om karaoke mee te doen: deze partybox tovert elke gelegenheid om tot een groot feest!

Voor echte podiumdieren zijn de games Just Sing en Just Dance dé uitlaatklep voor urenlang plezier. De stemmetjes zingen zich schor en de heupen worden losser en losser. Met Just Sing kan je kind zijn eigen muziekvideo’s maken op onder andere Let It Go, All About That Bass en klassiekers als U Can’t Touch This. Het enige wat je hier voor nodig hebt, is een smartphone: die kan als microfoon en camera gebruikt worden. Laat je kind een ster zijn in zijn eigen videoclip! In Just Dance 2017 kan jong en oud weer zijn beste dansmoves laten zien op de nieuwste tracks. Ga helemaal los op de populaire tracks van onder andere Major Lazer, Sean Paul en Justin Bieber en word de koning(in) van de dansvloer!

Producten in dit artikel

Een discofeest is natuurlijk pas compleet met een set stoere discolampen. Creëer een feestelijke sfeer met deze drie lampen: een klassieke discolamp, een spiegelbol en een blauw zwaailicht. Heel handig: deze kleine lampen neem je zo overal mee naartoe. Het feestje begint dus pas als jij binnen bent!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema