Iedere razende racer en stoere stuurder gaat voor dit speelgoed

Auto’s, vrachtwagens, het maakt niet uit: als het vier wielen heeft, ligt het in je huiskamer. En dan maar hopen dat je er niet met je blote voeten op staat. Met dit speelgoed kan de dag van jouw stoere stuurder niet meer stuk!

Het racebaankleed mag je never nooit opruimen, want dan is het huis te klein. Racegeluiden galmen regelmatig door de woonkamer als jouw ‘Max’ in de weer is met de formule 1-wagens.

Alleen spelen

Omdat ze vaak in hun eentje met de auto’s spelen, leren ze goed hoe ze zichzelf kunnen vermaken. Op die manier beseffen ze dat er niet altijd andere kinderen (of ouders) mee hoeven te spelen om het leuk te hebben.

Schuif de bank maar aan de kant, want als de Toro Rosso Max Verstappen racebaan eenmaal in de kamer staat, weten we zeker dat-ie er voorlopig niet meer uit gaat. Het circuit heeft snelle bochten en twee loopings, dus aan actie geen gebrek. Leuk om samen Verstappen en Hamilton na te spelen!

Een ufo die je kunt besturen met je hand: jawel, hij bestaat! Door je hand aan de onderkant te houden, ontstaat er een luchtstroom en stijgt het apparaatje op. Sturen doe je door hem een tikje te geven. Ideaal voor in de tuin!

Met de MAN-kraanwagen wordt hijsen kinderspel! Pas op, want voor je het weet hangen al je spullen aan de kraan …

Hoe tof is het om foto’s en video’s vanuit de lucht te maken?! Met de WiFidrone is dat een fluitje van een cent. Het apparaatje heeft een ingebouwde camera, waarvan je het beeld kunt streamen op je smartphone als je verbinding maakt met de bijbehorende app.

Met je handen de auto besturen is leuk, maar het is natuurlijk nog véél leuker om hem op afstand te besturen. Met de Nano VaporizR2 hebben ze een goede reden om lekker naar buiten te gaan en zelf, of met vriendjes, met de auto te spelen.

Net als de echte vuilnisman kan jouw kleine nu ook het vuil ophalen met de MAN-vuilniswagen. En net als bij een échte vuilnisauto kan de laadbak kantelen om het vuil te storten.

Heli Ball is een supercool gadget voor kinderen vanaf acht jaar. Het balletje heeft een propeller en sensor. Door je hand onder de bal te houden kan je hem besturen. Zodra de Heli Ball voelt dat je hand eronder zit, gaat hij namelijk weer omhoog. Ook voelt de bal wanneer de grond bijna geraakt wordt, of een ander object. Minutenlang vliegt je gadget door de woonkamer. Wel een beetje oppassen met jonge broertjes of zusjes en huisdieren, maar het zorgt gegarandeerd voor urenlang speelplezier.

Met de enige echte Cars Mack-truck uit de Cars-film kun je Bliksem McQueen in een handomdraai van uiterlijk laten veranderen en klaarmaken voor de race. De bakken kun je vullen met koud of warm water. Dompel Bliksem erin onder en het resultaat is verbluffend!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema