Helm op, gereedschapsriem om en klussen maar

Net als papa timmeren, zagen en schuren. De kerstvakantie staat bekend als tijd van gezelligheid, maar wordt ook vaak gebruikt als tijd waarin er volop aan het huis geklust wordt. Wat is er voor een kleine Bob de Bouwer nou leuker dan óók in het huis meeklussen?

Die echte boormachines en zagen zijn natuurlijk veel te gevaarlijk, dus kiezen we liever voor een kindervariant. Gelukkig is hier ook de keuze reuze in. Gereedschap, werkbanken en voor de allerkleinste klussers zelfs een hamerbank. Papa helpen was nog nooit zo leuk én veilig.

Voor kleine klussers

Naast dat de kinderen met deze hamerbank net als papa kunnen timmeren, worden de motorische vaardigheden ook nog eens gestimuleerd. Zo spreken we van een typische win-win situatie. Alle hamerbanken hebben vrolijke kleurtjes en zijn gemaakt van stevig hout. De kleine klussers in huis zullen eindeloos tikken, slaan en hameren met deze hamerbanken.


Voor grote klussers

Voor de grotere klussers worden de pijlen gericht op steviger materiaal. Het mag allemaal wat spannender en stoerder, want voor je het weet willen ze echt meeklussen in het weekend. En dan is dit de perfecte voorbereiding.

Deze stevige houten werkbank is het perfecte cadeau. Het werkstation is gemaakt van hout en geschilderd in een vrolijke kleur. Naast de werkbank zitten er ook nog eens 32 accessoires bij waarmee timmermannen en klussers eens even goed de handen uit de mouwen kunnen steken.

Het gereedschap van Bosch is bijna niet van echt te onderscheiden. Wat zal jouw kind met twee rechterhanden hier zich goed mee vermaken. Terwijl papa een schroef in de muur boort, kan het kind gezellig meedoen. Van schroefmachine die echt kan boren tot heuse gereedschapskoffers en geweldige werkbanken. Even scrollen welk Bosch gereedschap het beste past bij jouw kind.

Producten in dit artikel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema