We halen de winter in huis met dit toffe speelgoed

We hopen natuurlijk op een dik pak sneeuw, zodat we de gaafste sneeuwpoppen kunnen bouwen. Of vorst, zodat we met het hele gezin lekker over de sloten kunnen schaatsen. Of het nu gaat sneeuwen en vriezen of niet, we zoeken de schaatsbaan sowieso op en anders rijden we richting de sneeuw.

We zoeken het winterse gevoel op met uitjes die ons in de winterstemming brengen. De winter is de ultieme tijd om lekker buiten te spelen. Of dat nu in de sneeuw is, of niet.

Supergezond

Buitenspelen in de winter is gezond voor het immuunsysteem van kinderen en ze blijven ook nog eens lekker in beweging om het warm te krijgen. Wij hebben het leukste speelgoed voor je op een rijtje gezet, zodat deze winter allesbehalve saai wordt!

Als er een berg sneeuw ligt, moeten er de mooiste sneeuwpoppen gebouwd worden, maar ook een potje worden gesleed! Deze houten slee kun je opvouwen, zodat hij maar een klein plekje in de opbergruimte nodig heeft. Wedden dat de ouders dit net zo leuk vinden als de kinderen? Plezier gegarandeerd.

Heb je nog een kleintje? Dan is de rugleuning, met een comfortabel zitje een uitkomst. Chocomelk op, laat je glijen.

Voor de echte snelheidsduivels is er de plastic tandem slee. Je kunt met je beste vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje gewoon tegelijk van de berg af roetsjen. Klaar voor de start, af!

Met de schotel slee ga je als een speer! Hou je wel goed vast, als je naar beneden glijdt.

De meest simpele slee, maar werkt als een trein. Je kunt er met een persoon op, en je bent in no-time beneden.

Hoe tof is het als je je eigen slee ook nog eens helemaal zelf kunt besturen!? De slee is licht, waardoor je lekker veel vaart maakt. Geen enkele heuvel is te hoog voor deze coole slee.

Zelfs voor de allerkleinsten is geen ijsbaan te glad. Door de handige glij ijzers die je makkelijk onder hun eigen schoentje kunt binden, maken ze helemaal deel uit van de ijspret. Voor de dametjes onder ons zijn er klassieke kunstschaatsen, waarmee je de mooiste pirouettes en andere kunsten mee kunt doen. Met deze mooie kunstschaatsen word je de koningin van de schaatsbaan. Voor de stoere jongens en meisjes hebben we de ijshockeyschaatsen. De winter is pas compleet als je samen met het gezin of vriendjes kunt gaan schaatsen op de sloten in de wijk. Een tas vol lekkers mee, compleet met chocolade en limonade, schaatsen aan en gaan met die banaan! Zijn de sloten niet bevroren, ga dan eens met z’n allen naar een ijsbaan of -hal bij jullie in de buurt. Een echte Nederlander moet namelijk echt wel kunnen schaatsen!

Producten in dit artikel

En als je zelf gaat ijshockeyen kan dit toffe hockeydoel niet ontbreken. Hij is gemaakt van staal en heeft de originele NHL-afmetingen. Je kunt hem zowel op gras als op ijs verankeren. Nu alleen nog een ster keeper!

EXIT Sniper ijshockeydoel

€168,99

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema