Geen tuin? Geen probleem! Met dit speelgoed kun je príma rondom het huis spelen

Hinkelen, skaten, voetballen, tikkertje, touwtje springen: genoeg spelletjes om buiten te doen. Hoeveel uren heb jij vroeger zelf doorgebracht buiten? En hoe leuk was het om tot laat in de avond nog door te mogen spelen? Heerlijk met vriendjes en vriendinnetjes in de buitenlucht spelen en een beetje vitamine D opvangen.

Stoepranden

Het enige dat je nodig hebt is een bal en de stoep. Nog best ingewikkeld op die bal tegen de stoep aan te krijgen! Maar dat maakt het juist zo leuk. Concurrentie ten top.

Wedstrijdje skateboarden

Een potje racen op de skateboard rondom het huis. Wie is sneller, jij of je zoon? Spannend!

Paaltjesvoetbal

En dan hebben we het natuurlijk niet over dat ouderwetse paaltjesvoetbal, duh! Tegenwoordig spelen de coole boys en girls met Exit Stricker Streetsoccer. Deze paaltjes laten een fluitsignaal horen als ze omver geschopt worden met voetbal. Geen twijfel over mogelijk dus wanneer iemand ‘af’ is.

Mölkky

Mölkky, nooit van gehoord? Het enige wat je nodig hebt in buitenlucht, een groep vrienden en het spel. Wat is belangrijk? Geluk hebben én strategisch gooien. De eerste speler die voor vijftig punten pionnen omgooit is onmiskenbaar de winnaar.

Skelteren

Even naar de buurjongen gaan doe je natuurlijk wel in stijl. Met een coole skelter bijvoorbeeld.

Steppen!

Voor ouders die een skelter toch nét even teveel ruimte in vinden nemen: shop een step. Minstens net zo cool!

Blaster gevecht

Ze zijn helemaal hip op het moment: blasters! Verzamel alle kinderen uit de buurt en houd één groot blaster-gevecht buiten. Tipje vooraf: vergeet niet de foam darts die in de blaster gaan te merken met je eigen naam of een merkje.

NERF N-Strike Elite Roughcut 2x4

€40,99

Stoepkrijten

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd én hoe groter het kunstwerk wordt. Lukt het jouw kinderen om de hele straat te voorzien van stoepkrijt? Met deze Mandala-maker wordt het sowieso een schitterende piece of art.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema