Gamers in huis? Alles voor jouw kleine gadgetfreak vind je hier

Als je kind nu al smeekt om een smartphone en tablet, dan is de kans groot dat je een echte techie in huis hebt. Deze te gekke items scoren hoog in op de verlanglijstjes van echte gadgetfreaks!

Jong geleerd

Vroeg of laat krijgen kinderen met computers, beeldschermen en techniek te maken. Het is dus niet gek dat je er al op wat jongere leeftijd mee begint. Jong geleerd is oud gedaan. Er zijn talloze gave games en gadgets, die jarenlang met ze mee kunnen groeien.

Met de Nintendo 2DS-spelcomputer kun je net zo goed 3DS-games spelen. Ze worden alleen in 2D weergegeven. Met één druk op de HOME-knop heb je direct toegang tot een wereld aan entertainment. Zoals: augmented reality, waarbij spellen voor je ogen tot leven komen in je eigen omgeving. En de Nintendo 2DS Camera, die met gemak foto’s van al je vrienden en familie neemt.

De bijgeleverde game Yo-Kai Watch is mega populair. Verzamel alle schattige, griezelige en ondeugende Yo-Kai die zich schuilhouden in onze wereld. Ze zitten overal verstopt! De enige manier om ze op te sporen is met dit horloge. Sluit een vriendschap met ze en smeed ze tot een team, want alleen samen kunnen jullie de kwaadaardige Yo-Kai uitschakelen en zo mensen in nood helpen.

Deze maffe Zoomer aap is in no time de beste vriend van je kind. Hij kan lopen, kruipen en heeft nu zelfs mimiek in zijn gezicht. Dat wordt sowieso lachen geblazen.

Voor dit soort spellen is er dus beeldschermtijd in het leven geroepen. Vooral voor de fanatieke voetbalfans is FIFA 17 helemaal het einde. Releasedatum: 29 september.

Producten in dit artikel

Virtual reality is de nieuwe techniek waarvan ieder kind enthousiast raakt. Door je smartphone in de bril te schuiven, stap je in een nieuwe wereld. De bril kun je helemaal afstemmen op je gezicht en hij past dus iedereen. Op YouTube staan veel filmpjes die geschikt zijn om door deze bril te bekijken, dus ga samen met je kind op ontdekkingstocht.

Met de VTech Smart Watch kunnen kinderen niet alleen leren klokkijken, maar ook foto’s en video’s maken. Ook kun je er je stem mee opnemen en later terugluisteren. Onbeperkt plezier om je pols dus!


Met de Vtech Kidizoom selfiecamera kan je kind foto’s én video’s maken van elke activiteit. Hij is lichtgewicht en makkelijk uit te schuiven. Ideaal om mee te nemen op een dagje uit met het gezin. De kids verzorgen de foto’s!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema