Freeze! Koel speelgoed voor plezier in de bittere kou

Omdat de sneeuw en ijs ervoor zorgen dat er niet altijd de hele dag buiten gespeeld kan worden (lees: koude handjes en bevroren neuzen) hebben wij de leukste ‘ijskoude’ spelletjes op een rijtje gezet, zodat je de winterse sferen naar binnen haalt maar de kou lekker buiten laat.

Het leukste aan de winter is misschien wel dat het zo lekker koud is. Helemaal gaaf is het als we dan buiten in de sneeuw kunnen spelen of op de sloten kunnen schaatsen. Helaas is het niet elke winter zo’n feestje. Gelukkig kun je binnen ook echte winterpret creëren met de aller’coolste’ items. Wij hebben de leukste voor je verzameld. Laat die winterpret maar komen!

Schaatsen onder

De winter is pas compleet als je samen met het gezin of vriendjes kunt gaan schaatsen op de sloten in de wijk. Een tas vol lekkers mee, compleet met chocolade en limonade, schaatsen aan en gaan met die banaan! Zijn de sloten niet bevroren, ga dan eens met z’n allen naar een ijshal bij jullie in de buurt. Een echte Nederlander moet namelijk echt wel kunnen schaatsen! Deze hockeyschaatsen maken elke schaatser net een tikkie stoerder! Voor de dametjes onder ons zijn er klassieke kunstschaatsen, waarmee je de mooiste pirouettes en andere kunsten mee kunt doen. Met deze mooie kunstschaatsen word je de koningin van de schaatsbaan! En zelfs voor de allerkleinsten is geen ijsbaan te glad. Door de handige glij ijzers die je makkelijk onder hun eigen schoentje kunt binden, maken ze helemaal deel uit van de ijspret. Wel aan de handjes van papa en mama, natuurlijk!

Producten in dit artikel

Als er een berg sneeuw ligt, moeten er de mooiste sneeuwpoppen gebouwd worden, maar ook een potje worden gesleed! Deze houten slee kun je opvouwen, zodat hij maar een klein plekje in de opbergruimte nodig heeft. Wedden dat de ouders dit net zo leuk vinden als de kinderen? Plezier gegarandeerd.

De allerkleinsten kunnen ook de berg af roetsjen met een speciaal kinderzitje voor de houten opvouwbare slee.

Hoe tof is het als je je eigen slee ook nog eens helemaal zelf kunt besturen!? De slee is licht, waardoor je lekker veel vaart maakt. Geen enkele heuvel is te hoog voor deze coole slee.

Tijdens de winterpret buiten moet je je natuurlijk wel dik aankleden. Geen winterdag is compleet met een warme muts en een goede sjaal.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema