Dit zijn de speelgoedtrends van het najaar 2017!

Met het Speelboek in huis zijn veel kinderen al druk aan de slag gegaan met het maken van hun verlanglijstje! Maar wat zijn nu de speelgoedtrends op het gebied van speelgoed van dit najaar? Wij hebben ze op een rijtje gezet!

Speelgoedtrend: unboxings

Zoek op unboxing op youtube en je wordt overspoeld door video’s waarin producten worden uitgepakt. Ook speelgoed! In deze video’s is het uitpakken van het product vaak interessanter dan de inhoud. Leuke voorbeelden van speelgoed dat hierop inspeelt, zijn de L.O.L. Surprise verrassingsballen en de Hatchimals. Dit speelgoed heeft van het uitpakken een echte ervaring gemaakt!

Speelgoedtrend: Robots

Robots zijn altijd populair geweest onder kinderen. Maar de nieuwe generatie robots bieden mogelijkheden die personen geboren voor 1995 zich nooit voor hadden kunnen stellen! Sommige robots kun je zelf in elkaar zetten en programmeren. Anderen gedragen zich net als een huisdier!

Speelgoedtrend: Spelenderwijs leren

Een belangrijke trend van dit moment is STEM. Dit staat voor Science, technology, engeneering & mathematics. Deze nieuwe benadering van speelgoed stimuleert kinderen om al spelenderwijs vaardigheden te leren ontwikkelen op het gebied van techniek, onderzoeken, experimenteren, wetenschap en robotica.

Speelgoedtrend: Spellen!

Een bordspel raakt eigenlijk nooit uit de mode! Ook dit najaar staan er weer een hoop te gekke spellen op de Nederlandse verlanglijstjes. Met dagen die steeds korter worden, is er ook niks zo gezellig als gezellig met vrienden of familie om tafel te gaan met een topspel. Naast de evergreen spellen als Monopoly, Rubik’s Cube en Kolonisten van Catan zijn er ook een hoop nieuwe spellen bijgekomen als 30 Seconds Everyday Life, Escape Room, Toilet Pret en Het beste van Weerwolven.

Ben je na het lezen van deze trends toch nog op zoek naar inspiratie voor pakjesavond of onder de kerstboom?
Dit is onze top 10 speelgoed voor het najaar van 2017

1. Hatchimals

Na de succesvolle introductie in 2016 zijn de Hatchimals uitgegroeid tot een populair item voor op de verlanglijstjes! Inmiddels is de collectie uitgebreid met de CollEGGtibles en de Hatchimals Surprise tweeling eieren! Wat de Hatchimals zo leuk maakt, is dat deze diertjes zichzelf uitpakken door uit een ei te komen.

Producten in dit artikel

2. Nintendo Switch

De nieuwste console van Nintendo combineert het spelen op je tv met het plezier van een handheld console. Nu kan je écht altijd en overal gamen.

3. L.O.L. Surprise Verrassingsbal

De L.O.L ballen zijn één van de grootste speelgoedhits van dit jaar! Iedere L.O.L. Surprise bevat een ontzettend leuke verrassing… Alléén door de zeven lagen door te spitten ontdek je het verzamelfiguurtje dat in de bal verstopt zit.

4. NERF Modulus Regulator

De NERF Modulus is een stoere blaster die je helemaal zelf kunt samenstellen. Zo voelt iedere dag alsof je een nieuwe blaster hebt!

5. Fingerlings

De Fingerlings zijn kleine robotaapjes die zich om je vinger kunnen wikkelen. Ze reageren op beweging, aanraking en kunnen kusjes blazen!

6. Silverlit Hyperdrone Racing Drone

Drone racing is dé trend als het gaat om op afstand bestuurbare voertuigen. Deze racing drone van silverlit is hyperwendbaar en gemaakt voor snelheid!

7. LEGO Ninjago Mecha Draak

Deze stoere draak komt rechtstreeks uit de LEGO Ninjago film gevlogen!

8. Clementoni Evolution Robot

STEM is één van de meeste leerzame trends op het gebied van speelgoed! Met deze coole robot maken kinderen al spelenderwijs met wetenschap en programmeren.

9. RiDD Hover Urban Hoverboard

Na de Space Scooter, is het hoverboard hét populairste voertuig voor kinderen. Droomde jij er vroeger ook niet van om, geïnspireerd door Back to the Future, op jouw eigen hoverboard te rijden?

Producten in dit artikel

10. 30 Seconds Everyday Life

Deze nieuwe variant van het klassieke partyspel 30 Seconds is zó leuk dat hij ook genomineerd is voor Speelgoed van het Jaar 2017.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema