Dit zijn de perfecte gezinsspellen voor jullie eerste gezamenlijke jaarwisseling

De kinderen hoeven niet meer eerst naar bed, voordat het eindelijk twaalf uur is en de champagne open geknald wordt. Tijd voor spannende, grappige maar vooral gezellige bordspellen voor het hele gezin, dus! Wij hebben de leukste op een rijtje gezet.

Gezellig met zijn allen rond de keukentafel een spelletje spelen, is de ideale bezigheid op de allerlaatste dag van het jaar. Maak er daarom een feestje van met het gezin. En jullie feestje is natuurlijk niet compleet zonder grappige spellen, waar het hele gezin aan mee kan spelen. Elkaar helpen is belangrijk, zodat iedereen het leuk vindt om mee te doen. Zelfs de allerkleinsten van het gezin. Zet de oliebollen, chips, wijn en natuurlijk de limonade maar klaar, want de game is on!

Zet je fantasie aan, want dat zul je nodig hebben tijdens het spelen van 30 Seconds! Raad door middel van hints welk woord je medespeler probeert te omschrijven. Niet alleen grappig en gezellig, maar ook leerzaam voor je kinderen. Hun creatieve vermogen wordt namelijk flink op de proef gesteld!

Samenwerken is wat tijdens dit superleuke gezinsspel het allerbelangrijkst is. Je moet samen de grappigste opdrachten uitvoeren en zorgen dat je medespeler binnen de tijd raadt wat je aan het doen of maken bent. Deze Disney-variant zorgt ervoor dat de jongere spelers zich helemaal in hun element voelen met hun favoriete Disney karakters. Alleen voor pijlsnelle creatievelingen!

Jumbo Party & Co Disney bordspel

€25,99


Win het Cluedo Junior spel door het raadsel van het gestolen stuk chocoladetaart op te lossen. Wie pikte vóór het eten een stuk van de taart? Deze ingewikkelde zaak vraagt om een ervaren opsporingsteam dat alles tot in de puntjes uitzoekt.

Deze klassieker kan niet in jullie spelletjeskast ontbreken. Maak de tafel vrij en leg zoveel mogelijk combinaties op tafel. Gebruik de jokers verstandig!

Rummikub Original

€29,99

Over klassiekers gesproken, is Scrabble ook zo’n spel wat je geïntroduceerd moet hebben bij je kroost. Kinderen kunnen met dit spel spelenderwijs hun woordenschat uitbreiden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema