Dit zijn dé kinderfilms van 2017

Met de koude wintermaanden in het vooruitzicht, is er niets lekkerders dan op de bank of in de bioscoop een film kijken. Dan kun je maar beter weten welke films er de komende tijd uitkomen. Wij hebben een lijstje met films op een rijtje gezet waar de kinderen sowieso heen willen.

Masha en de Beer

In januari 2017 mogen we gaan genieten van de avonturen van Masha en de Beer in de bioscoop. De avonturen van de grote beer speel je nu zelf thuis ook na, want met deze beer van 43 cm groot verveelt je kind zich nooit meer. Hij is ook nog eens lekker zacht, dus dat wordt knuffelen!

Buurman en Buurman

Onze favoriete buurmannen komen naar het witte doek, want de onhandige Buurman en Buurman krijgen een eigen bioscoopfilm! Die willen we natuurlijk niet missen. Om je alvast voor te bereiden op alle klussen die in de bioscoop voorbij zullen komen, kun je alvast de Buurman en Buurman-spellenbox aanschaffen. Hierin zit een puzzel, een dominospel en een memospel. Buurman en Buurman verzinnen altijd oplossingen voor hun klusjes – en je kind vanaf nu ook!

Cars 3

Het duurt nog eventjes, maar na de populaire Cars en Cars 2, staat nu Cars 3 op het programma! Nog een film waar we niet kunnen wachten tot de spannende avonturen zich ontrafelen van Bliksem McQueen en zijn vrienden. Met deze driewieler wordt jouw kind ook zo’n racemonstertje. Wedden dat ‘ie alle scènes van Cars 3 na wil spelen?

My Little Pony

Eind 2017 komt My Little Pony naar je toe in de bioscoop. We volgen Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy en Rarity tijdens hun spannende avonturen. En natuurlijk is de film éxtra leuk als je kind haar favoriete Pony mee mag nemen in de bioscoop, en ‘s avonds heerlijk in slaap kan vallen onder haar My Little Pony dekbed. Drie keer raden waar er ‘s nachts over gedroomd wordt.

De Emoji movie: Express Yourself

Zeg het met emoji’s! Emoji’s zijn populairder dan ooit, vandaar dat in 2017 ‘Emojiemovie: Express Yourself’ uitkomt. om tKe weten wat er stiekem allemaal binnen in jouw telefoon gebeurt tussen de knotsgekke emoji’s. Val heerlijk in slaap onder dit stoere, zachte dekbed. Hij valt ontzettend op in elke jongens- en meisjeskamer. Wedden dat iedereen stikjaloers is? Duimpje omhoog en smiley.

Captain Underpants

Ook op het programma: de animatiefilm Captain Underpants (of in het Nederlands: Kapitein Onderbroek). Kapitein Onderbroek is een superheld die allemaal goede daden verricht – in zijn onderbroek natuurlijk. Dit belooft een hilarische film te worden! Afgeleid van het boek, dat een bestseller onder kinderen is.

Verschrikkelijke Ikke 3

Ja! Ze komen terug! Na het succes van de eerste twee Verschrikkelijke Ikke films, én het aanhoudende succes van de Minions, konden we er natuurlijk op zitten wachten. In 2017 komen de vrolijke gele stuiterballen weer terug, dit keer mét hun gemene meester Gru. En stiekem is dat ook wel leuk voor ouders, want ineens willen alle kinderen met liefde hun banana’s opeten. Gaan jullie naar de bioscoop? En houdt je kind er wel van om een beetje op te vallen? Met deze toffe Minion onesie steelt hij zeker de show.

Producten in dit artikel

The Smurfs: The Lost Village

In april kunnen we weer genieten van een nieuwe film van onze favoriete blauwe wezentjes. Smurfin weet niet zo goed wat ze als enige meisje in het dorp moet. Papa Smurf moet leiding geven, Baksmurf bakt en Gromsmurf gromt, maar wat is haar doel? Wanneer ze daar achter probeert te komen, komt ze een magisch wezen tegen in het Betoverde Bos. Oh, en natuurlijk is ook Gargamel weer van de partij. Dus snel naar de bioscoop gesmurft voor deze spannende film!

Belle en het Beest

Van de favoriete Disneyfilm van elk meisje, Belle en het Beest, komt er in maart een real-life action film in de bioscoop. De trailer werd in de eerste 24 uur maar liefst 128 miljoen keer bekeken. Als dat niet veel goed belooft voor de film…

Breng de magie mee naar huis met deze realistische Princess Belle pop, compleet met de traditionele gele baljurk. Speel scènes na uit de film of bedenk je eigen sprookje, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Dummie de Mummie 3

In de derde versie van de populaire filmreeks Dummie de Mummie keren alle vaste acteurs weer terug op het witte doek. In dit deel gaan Dummie en zijn beste vriend Goos naar Egypte om de tombe van Dummies vader te zoeken. Maar is dat graf na vierduizend jaar nog wel te vinden? Het belooft in ieder geval weer een spannend avontuur te worden.

The Boss Baby

The Boss Baby is geregisseerd door de regisseur van Madagascar, dus we verwachten dat dit net zo’n kaskraker wordt. In de komische film wordt de impact van de komst van een nieuwe baby in de familie erg duidelijk. Het verhaal wordt verteld vanuit de zeer fantasierijke jongen Tim, die een nogal onbetrouwbare verteller blijkt te zijn. Een aanrader voor alle (toekomstige) broertjes en zusjes, maar ook erg leuk voor de ouders.

LEGO Batman

Waar we ontzettend naar uitkijken, is de LEGO versie van Batman. De kleurrijke trailer belooft al veel goeds, dus we kunnen niet wachten! De film komt in februari 2017 in de bioscoop. Tot dan is het altijd leuk om de strijd tussen de Joker en Batman na te spelen. Na na na na na, Batman!

LEGO Ninjago

Maar er staat meer van LEGO op de planning. Ook de Ninjago serie krijgt een eigen spin-off in de bioscoop. Draken, ridders, Samurais en spannende slangenduels: dit belooft een hele stoere film te worden. Gelukkig is het ook mogelijk om alle scènes uit de film thuis na te spelen, bijvoorbeeld met deze LEGO groene draak set!

Tangled

Voor alle dames waarbij het groeien van het eigen haar niet snel genoeg gaat, is dit misschien wel dé oplossing. Bij deze kapsalon van Rapunzel is het namelijk mogelijk om Rapunzels mooie lokken te versieren met schitterende gekleurde extensions. Zet Rapunzel in de kapstoel, steek het lint in de draaier en gebruik één van de mooie clipjes om een perfecte sprookjeslook te creëren. De live action film van Tangled kunnen we pas rond 2018 of 2019 verwachten, maar in 2018 staat er wél een tv-serie van de animatiefilm op het programma. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema