Dit is het allerleukste speelgoed voor in de auto

Gaan jullie op vakantie of op visite bij oma en hebben jullie een lange autorit voor de boeg? Grote kans dat dankzij onderstaand speelgoed de vraag ‘zijn we er al?!’ niet meer hoort. De autorit wordt een feestje! En willen ze de auto niet meer uit, omdat ze het zo naar hun zin hebben. Dan wil oma vast nog wel een potje spelen!

Mens erger je niet is niet voor niets al jaren een favoriet bordspel! Deze variant is perfect voor onderweg.

Jumbo Mens erger je niet! - reiseditie

€10,99

Dit Uno-kaartspel is altijd goed. De pestkaarten hebben duidelijke symbolen en de kaarten zijn stevig. Lekker een potje legaal pesten in de auto, zonder dat het uit de klauwen loopt. Uno!

Ga je liever voor een educatief spel voor onderweg? Woordzoeker is perfect om met zijn tweeën te spelen. Wie lukt het om de meeste woorden te vinden?

Of wat dacht je van het Kolonisten van Catan-kaartspel? Gebaseerd op het echte bordspel, alleen dan geschikt voor twee spelers. Alle onderdelen zijn vervangen voor kaarten. Net als bij het bordspel geldt: wie als eerst twaalf punten heeft wint! Voor spelertjes vanaf acht jaar.

Heeft jouw kind geen reismaatje onderweg om een spelletje mee te doen? Met deze apparaten hoeft kan hij zich prima in zijn eentje vermaken:

Producten in dit artikel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema