Deze houten speelgoedmerken zijn mooi én ontzettend leuk om mee te spelen

Houten speelgoed is mooi om te zien, kwalitatief en ontzettend sterk. De combinatie van duurzaam en mooi maken het geweldig speelgoed voor je kind. En, er zijn een aantal mooie merken te vinden die zich specialiseren in houten speelgoed, dat zorgt voor eindeloos veel plezier.

Dit zijn onze favoriete houten speelgoedmerken:

Brio

Brio Trein
Brio maakt prachtig houten speelgoed voor peuters en kleuters. Het meest bekend zijn de houten treintjes waar jij vroeger zelf vast ook mee hebt gespeeld. Je kunt eindeloos combineren en sparen. Elke verjaardag of sint en kerst weer. Uiteindelijk bouw je zelf je eigen Brio wereld. Onverwoestbaar en onverslaanbaar in de wereld van houten treinen. Wie is er niet groot geworden met Brio?

Hape

Hape
Het scala aan houten toys van Hape is kleurrijk en prikkelt de creativiteit en fantasie voor klein en groot. Van baby af aan tot boven de 6 jaar oud groeit Hape met je mee. Van vormenstoven en blokken tot culinaire versnaperingen waarmee je je familie en vriendjes kunt verrassen.

KidKraft

KidKraft1
KidKraft staat bekend om zijn mooi ontworpen grote speelgoed zoals het piratenschip, de keukentjes en poppenhuizen. Daarnaast heeft KidKraft ook meubilair, speciaal voor in de kinderslaapkamer. Bedden waarin je weg wilt dromen en tafels en stoelen die speciaal voor kinderen ontworpen zijn. Aan de kleintjes wordt ook gedacht met activiteitenborden en kralenspiralen. KidKraft staat voor kwaliteit, innovatief design en de fantasie en het spel van het kind stimuleren.

Little Dutch

LittleDutch
Het Nederlandse merk Little Dutch maakt speelgoed in blauw- en roze tinten die goed met elkaar combineren. Zo past het mooi in elke meisjes- en jongenskamer. Het speelgoed is voor de allerkleinsten en varieert van blokken en vormenstoven tot knuffeltjes, muziekmobielen en rammelaars. Alles ziet er even schattig en mooi uit. Functionaliteit en tot in de perfectie afgewerkt. In het roze houten speelgoed vind je altijd een lief hartje verwerkt en in het blauwe een stoere ster.

Producten in dit artikel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema