Deze 5 items van LEGO® DUPLO® mogen niet ontbreken op het verlanglijstje van jouw nieuwsgierige peuter

Is jouw peuter al fanatiek aan het aankruisen wat hij dit jaar van de Sint wilt hebben? Dan kan het speelgoed van LEGO® DUPLO® natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben de 5 leukste items voor je op een rijtje gezet.

De kleine handjes van je peuter hebben vaak grootse plannen, dus de extra grote stenen van LEGO DUPLO kunnen ze makkelijk pakken. Je kunt ze later ook nog prima gebruiken in combinatie met de wat kleinere ‘volwassen’ LEGO-stenen, ze gaan ontzettend lang mee. Door te bouwen leert je kind om spelenderwijs te oefenen met zijn grove en fijne motoriek én zijn creativiteit wordt volop op de proef gesteld.

Beleef de wereld van LEGO Duplo:

Met de verschillende LEGO DUPLO bouwsets is er voor ieder kind wat wils. Je kunt ze naar hartenlust uitbreiden en met elkaar combineren. Om de creativiteit van je kind te stimuleren kan hij of zij elke set helemaal op z’n eigen manier opbouwen.

LEGO DUPLO luxe treinset

De treinset van LEGO DUPLO heeft te gekke geluidseffecten en is uitgerust met een moderne trein, locomotief en goederenwagons waar échte vracht in past. Hoe laat vertrekt de trein vandaag?

treinenset

LEGO DUPLO rond de wereld

Als jouw kind een geboren ontdekkingsreiziger is, dan is dit ‘Rond de wereld’-bouwset onmisbaar. Met deze bouwset maakt je peuter kennis met de wondere wereld van wilde dieren in de natuur, op verschillende plekken in de wereld.

wereld-rond-duplo

LEGO DUPLO basisstenen deluxe

Geen project is compleet met de basisstenen van LEGO DUPLO. De vrolijk gekleurde stenen zijn precies voor kleine kinderhandjes gemaakt en kunnen als je kinderen groter zijn ook nog gebruikt worden in combinatie met de kleine steentjes.

6176_prod

LEGO DUPLO alles-in-één groene doos

Om te zorgen dat je kind alles kan bouwen wat-ie wil, moet je natuurlijk wel genoeg stenen in huis hebben. Met de alles-in-één groene doos DUPLO-set je kind een toffe auto bouwen met wielen die écht kunnen draaien.

lego-duplo-10572-all-in-one-box-of-fun-p6344-6548_image

LEGO DUPLO rupsbandgraafmachine

Kleine bouwvakkers zijn gek op deze bouwset, waarmee ze verschillende machines makkelijk in elkaar kunnen zetten. De graafmachine van DUPLO heeft speciale rupsbanden voor grof terrein. Wanneer staat het volgende graafproject bij jullie thuis gepland?

duplo graafmachine

Producten in dit artikel

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema