De Little Tikes Fonteinen Fabriek is de leukste manier om af te koelen!

Tropische temperaturen? Tijd om de watertafel buiten te zetten! Want, zeg nou zelf… Er is toch niks leuker dan met water spelen om lekker af te koelen?

De watertafels van Little Tikes bieden altijd een verrassende twist. Het nieuwste model is de Little Tikes Fonteinen Fabriek. Deze knotsgekke watertafel combineert wetenschap, technologie en techniek op de leukste manier!


Met de verwisselbare leidingen en kraantjes moeten kinderen de waterpomp verbinden met één van de drie fonteinen. Zo train je al spelenderwijs de ontwikkeling van ruimtelijk inzicht én het probleemoplossend vermogen. Daarnaast geeft het maken van een werkende verbinding natuurlijk ontzettend veel plezier!
Little Tikes Fonteinen Fabriek verbindingen
Door verbindingen te maken creëer je een fontein!

Het speelplezier houdt natuurlijk niet op wanneer de fontein in elkaar is gezet… Het waterfeestje kan nu pas écht beginnen. Kinderen kunnen water langs de waterradjes laten lopen, het bootje in de tafel laten varen en natuurlijk de fontein activeren met de waterpomp!
De watertafel is compleet met leuke accessoires waarmee je in het water kunt spelen. Met de Kiekeboefiguur, de boot, waterbeker en trechter kun je urenlang spelen met de tafel.

Over STEM speelgoed

STEM speelgoed is één van de grootste trends op het gebied van speelgoed voor dit moment. Het is speelgoed dat helpt bij de ontwikkeling van wetenschap, technologie, bouwkunde en wiskunde (Science, Technology, Engineering & Math). Al spelenderwijs kunnen kinderen ontdekken, ontwerpen en soms zelfs speelgoed tot leven brengen! De activiteiten die je uitvoert met STEM speelgoed ontwikkelen ruimtelijk inzicht, kritisch denken en het probleemoplossend vermogen.

Wie wil jij verrassen met Little Tikes Fonteinen Fabriek watertafel?

Enthousiast geworden over de Fonteinen Fabriek watertafel? Dit is jouw kans om er één te winnen! Vertel ons wie jij graag zou willen verrassen met deze watertafel en waarom.

Deze prijsvraag is gesloten. De winnares is Lida Jacobs.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema