De gaafste gadgets voor stunters en waaghalzen vind je hier

Weer of geen weer, jouw kind is altijd buiten te vinden. Lekker vies worden, dat is de uitdaging. Echte rouwdouwers zijn niet bang voor een stootje, houden van sport en gaan liever steppend of skatend naar school.

Dat je kleine stunter van veel bewegen houdt is geweldig, want volgens onderzoek is sporten ook nog eens hartstikke goed voor de schoolprestaties. Van een potje voetbal leren ze ook dat samenwerken essentieel is. Zijn ze onafscheidelijk van hun nieuwe step? No problemo! Want zo werken ze gelijk aan een goede conditie.

Buiten spelen

September is een heerlijke maand met regelmatig topweer en dat komt mooi uit voor de kleine actievelingen onder ons. Lekker buiten spelen! Is jouw kind een echte stunter, of gewoon megastoer? Tel uit je winst met deze toffe gadgets.

Met de te gekke Space Scooter blijf je lekker in beweging. In no time is je kind ermee op school of de sportclub. Door met je voeten de plank te bewegen gaat de step snel vooruit en train je de beenspieren. Win win!

Producten in dit artikel

Skills en techniek zijn superbelangrijk voor fanatieke voetballertjes. De bal hoog houden en natuurlijk penalty’s oefenen zijn belangrijke vaardigheden. Dat wil je onder de knie krijgen. Met dit voetbaldoel leer je richten door de bal in een van de twee openingen te mikken. Een wedstrijdje tegen jezelf. Zonder zeil perfect als regulier voetbaldoel.

Nerf is de hit van de afgelopen tijd. Voor de echte die-hards onder de kids is er de NERF N-Strike Modulus Tri-Strike. Een blaster waarmee ze met zachte pijltjes het gevecht aan kunnen gaan met iedere tegenstander. De Tri-Strike biedt drie verschillende manieren om te schieten die elk afzonderlijk óf gecombineerd gebruikt kunnen worden. Verleng bijvoorbeeld de loop met de Mega Barrel Extension en je Mega-darts vliegen nóg verder. Deze Nerf kan te veel om op te noemen. Eén ding is zeker: wie deze cadeau geeft komt op de Wall of Fame van zijn kind!

Met de Hemis-stuntstep is de buurt niet meer veilig! Hij is gemaakt van aluminium en daarom lekker licht en wendbaar. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven en oefenen met vette trucs, die ze ook weer aan vriendjes kunnen leren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema