De allerleukste cadeautips voor de allereerste Sinterklaas van je kleintje

De pepernoten, sintsnoep en het speculaas staan klaar, de warme chocolademelk wordt ingeschonken, de prachtig verpakte cadeautjes zijn verzameld in een grote juten zak. De hele familie is bij elkaar en dit jaar is het kinderfeest extra speciaal: het is de allereerste Sinterklaas van jullie kleintje. Daar horen natuurlijk de allerleukste cadeaus bij.

Voorpret

Sinterklaas is een magisch feest, voor jong en oud. Eerlijk is eerlijk: als volwassene is het natuurlijk allemaal een stuk minder spannend. Daarom is het ook zo mooi als er kleintjes in de familie worden geboren. Prachtig om al die voorpret mee te maken en om de spanning en verwachting op die kleine snoetjes te zien. Baby’s en dreumesen hebben natuurlijk nog geen flauw idee van wat Sinterklaas nou precies inhoudt. Met een jong kind vier je het feest stiekem vooral voor jezelf, maar dat mag de pret niet drukken. Bovendien: iedereen krijgt graag cadeautjes!

Altijd goed

Maar wat koop je nou precies voor die allerkleinsten? Dat kan soms best lastig zijn, want ze kunnen nog niet zelf aangeven wat ze graag willen krijgen van de sint. Met een mooi knuffelbeest zit je altijd goed. Met knuffels kun je hele verhalen maken. Ze zijn een vriend, troosten en zorgen voor jarenlang plezier. Ook leuk voor die allereerste Sinterklaas van baby’s en dreumesen is educatief speelgoed waarmee ze hun motoriek ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan een babygym of bal.

De allerleukste cadeautips voor de allereerste Sinterklaas:

Net als op tv

Terug van weggeweest: de schattige Po is de jongste van het stel Teletubbies en blijft favoriet bij klein en groot. Deze zachte knuffel maakt herkenbare geluiden uit de tv-serie, waardoor het speelplezier ook na het tv-kijken doorgaat.

Om te knuffelen

Bekend van tv en daarom ook onweerstaanbaar voor je kleine: Misha is de lieve beer van Masha. Deze knuffelbeer is heerlijk zacht en het perfecte speelkameraadje op elke kinderkamer.

Kindervriend

Winnie de Poeh, wie is er niet groot mee geworden? Je kleintje kan samen met deze knuffelbare beer op zoek naar honing in het Honderd Bunderbos.

Grote uitdaging

Een babygym is perfect om jouw kleintje de broodnodige uitdaging te geven. De speeltjes, lichtjes en geluiden prikkelen de ontwikkeling van je kindje en dagen uit om te rollen, kruipen en grijpen.

Rollen maar!

Deze bal rolt en stuitert over de vloer, steeds een andere kant op. Gegarandeerd dat jouw baby hier achteraan kruipt!

Spelen met een vuurvlieg

Met Freddie de Vuurvlieg verveelt je kleintje zich geen moment. De zachte vleugels knisperen, en het lijfje heeft rammelringen en een bijtfiguur. Oftewel: spelen en ontwikkelen tegelijkertijd.

Voor op de grond

Lekker zacht en extra groot: dit fijne speelkleed met vrolijke kleuren en patronen nodigt uit tot heerlijk spelen en leren. Aan de lusjes kun je extra speelgoed bevestigen en speciaal voor de doorkomende tandjes is er een bijtvisje.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema