Bliksem, Marshall, Woezel, Nijntje, Po. Komen jullie spelen?

Je kind is niet weg te slaan bij series als Woezel en Pip, Nijntje, Paw Patrol en de Teletubbies. Dag in, dag uit, het verveelt nooit. En wat is er nu leuker dan dat je kind zijn of haar vriendjes van televisie en film gewoon in de huiskamer heeft, om mee te spelen? Geen avontuur is te groot met de volgende toffe speelgoed karakters.

Door kinderen naar hun favoriete series te laten kijken, leren ze spelenderwijs nieuwe dingen. Woordjes, bewegingen, maar ook emoties worden in kinderseries veel belicht. Ze praten zinnetjes na, kunnen voorwerpen aanwijzen en samen met hun favoriete karakter zingen ze liedjes. Ben jij op zoek naar een te gek cadeau van de held(in) van jouw peuter of kleuter? Wij helpen je alvast op weg.

Paw Patrol

De leukste Paw Patrol beleef je niet bij Nick Jr.: die beleef je gewoon thuis! Deze Zoomer Marshall kun je te gekke kunstjes leren… Net als een echte hond!

Nijntje

Nijntje is al jarenlang favoriet van peuters en kleuters. Grote kans ook jij (én je ouders!) vroeger gek waren op de avonturen van deze Dick Bruna heldin!

Woezel & Pip

De karakters uit de Tovertuin komen tot leven met de lopende en pratende knuffels van Woezel en zijn vriendje Pip. Ze willen graag geaaid worden, en als je in je handen klapt gaan ze blaffen van blijdschap! Dat ze blij zijn kun je natuurlijk ook aan hun heen en weer wiebelende kwispelstaartje zien. De knuffels maak je pas echt vrolijk door ze een beetje te kietelen.


De Teletubbies

Het zonnetje lacht, de lucht is blauw… Het kan bijna niet anders dan dat je deze zin kunt afmaken. De Teletubbies zijn weer helemaal terug van weggeweest! Met deze leuke artikelen van VTech haal je het avontuur zelf in huis. Leerzaam én leuk!

Producten in dit artikel

Cars

Na de release van Cars 3 vorig jaar, is Bliksem McQueen terug! Op deze driewieler kan jouw racemonster zelfstandig, of met enige sturing van papa of mama, fietsen.

Verstoppertje spelen met je favoriete vriendjes!

Verstoppertje spelen kan nu ook samen met Woezel en Pip, Nijntje, Bumba! Verstop de figuurtjes ergens in de kamer en laat je kind door middel van de locatiekaartjes zoeken naar de juiste plek. Zijn ze onder de bank, of toch in de keuken? Let goed op de aanwijzingen!

Producten in dit artikel

Meer inspiratie opdoen voor een te gek cadeau voor baby of peuter? Kom langs in één van onze winkels of ontdek het assortiment in onze webshop.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema