8x te gekke kerstcadeaus voor baby en peuter

Nu Sinterklaas is vertrokken, staan we weer te popelen om de kerstboom op te tuigen. Yes, het mag! Maar welke cadeaus leggen we eronder voor de allerkleinsten?

Met deze 8 cadeautips scoor je zeker bij lieve prinsessen, stoere piraten en kleine boefjes.

Fisher Price Little People dierenvriendjes boerderij

Kippen voeren, paarden aaien. En wat zegt de koe? Boeeee. Deze Little People speelset met vrolijke kleuren, liedjes en geluidjes leert de allerkleinsten zorgen en ontdekken. Gegarandeerd een blije dreumes of peuter.

Mega Bloks Olifantenparade

Naast dat je mee kunt lopen in de dierenparade kan je kleintje zelf met de gekleurde MEGA Bloks blokken verschillende dieren bouwen. Olifantastisch toch?

Little Dutch houten trein

Als een echte ontdekkingsreiziger gaat je kindje spelenderwijs aan de slag met deze blauwe trein van Little Dutch. Bouwen, stapelen, rijden en opnieuw. Gegarandeerd uren speelplezier en… poeslief tijdens het kerstdiner.

Little Dutch houten blokkenset

Je eerste Kerstmis vier je in stijl met deze houten blokkenkar van Little Dutch. De mooie roze Pink Blossom kar heeft een handvat waarmee de kar geduwd kan worden, maar de pret begint pas echt wanneer de blokken tevoorschijn komen! Een fijne kar voor stevig houvast en veel vermaak.

smartTrike smarTfold 500

Bewegen en ontdekken is op deze leeftijd favoriet. Met deze opvouwbare driewieler gaat de kleine op avontuur. De driewieler groeit in zeven standen met je kind mee.

Ook verkrijgbaar in blauw!

LEGO DUPLO Mijn eerste draaimolen

Ho ho ho, de kerstman weet als geen ander dat DUPLO zorgt voor een grote glimlach. Bij je eerste DUPLO draaimolen is dat niet anders. Bovendien leren de allerkleinsten met deze set de beginselen van oorzaak en gevolg. Een grote dosis Fun met een hoofdletter F.

VTech Baby touch tablet

Laat je kinderen meedoen met de tablettrend. Kleine kinderen ontwikkelen zich razendsnel en zijn erg nieuwsgierig. Een baby touch tablet stimuleert speels en laat je kleine joelen, juichen en zingen. Zoals je gewend bent van VTech is dit leuke speelgoed voorzien van vrolijke melodietjes en gezongen liedjes.

VTech Baby touch tablet

€21,99

My Little BABY born first love

Voor de poppenmama: little BABY born. Knuffelzacht. Zo een om voor altijd te bewaren. Houd haar vast en wieg haar in slaap. Sssttt….Ook een grotere BABY born fan in huis? Ontdek dan ook de BABY Born favorieten van Marly van der Velden!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema