6 tips om van logeerpartijen een onvergetelijke ervaring te maken

Wat is er gezelliger dan een logeerpartijtje? Zo’n logeerpartijtje dat begint met samen met je beste vriendje(s) uren spelen. En dat je dan mag blijven spelen als het al donker is. Na het eten heerlijk in je lievelings pyjama spelletjes doen terwijl mama nog iets lekkers uitdeelt. Die logeerpartijtjes mogen eindeloos duren. Met deze tips maak je van ieder logeerpartijtje een onvergetelijke gebeurtenis.

1. Verwennerij met warme fleece dekens en echte knuffels

Bij een logeerpartij hoort natuurlijk later opblijven. Vertroetel de logeetjes (en je eigen kind). Eigen pyjama’s aan en extra warm met een fijne deken van fleece.

Deze van Cars heeft een capuchon om de nog natte koppies warm te houden.

Of je verandert het logeetje in een echte Disney Sofia prinsesje met dit warme fleece verkleed dekentje. Wie deze cape omslaat verandert op magische wijze in het beroemde prinsesje.

2. Een lievelings pyjama hoort erbij

Zorg voor een te gekke pyjama. Want wie heeft er niet een all time favoriete pyjama? Zo eentje die altijd lekker zit en die precies zacht genoeg is. Zo eentje die je de leukste dromen bezorgt door de vrolijke print. Zo eentje die niet te warm en niet te koud is. Gewoon zo’n heerlijke ‘lievelings’.

Is jouw sneeuwprinses ook een echte Frozen fan? Dan doet deze lekkere warme katoenen Frozen pyjama absoluut mee als nieuwe ‘lievelings’.

3. Voorbereiden met voldoende slaapspullen

Wees altijd voorbereid op spontane logeerpartijen door voldoende bedden in huis te hebben. Heb je geen ruimte om extra matrassen op te slaan dan zijn ready beds echt de ideale oplossing. Deze bedden zijn supersnel klaar en laten zich na afloop makkelijk opbergen. Gaat je kleintje zelf uit logeren dan neem je ze heel makkelijk mee in de handige ‘reistas’. Dat een logeerbed echt niet meer saai hoeft te zijn bewijzen de te gekke prints.

Bijvoorbeeld deze van Spider-Man. Altijd een bed klaar voor een logeerpartij van echte superhelden.

Of wat dacht je van dit ready bed met die vrolijke gekke Dory voorop?

4. Spelletjes!

Het wordt natuurlijk keten in bed straks, maar door samen lekker spelletjes te spelen kunnen de logeetjes hun energie alvast een beetje kwijt. En wat is er nou leuker dan samen met je vriendje(s) voordat je naar bed gaat nog een spelletje te spelen? De oude klassiekers blijven fantastisch om te spelen en het leuke is dat mama en papa dan fijn mee kunnen doen.

5. Relaxmomenten inbouwen

Leeg de logeerkoppies nog even met een heerlijk voorleesboek of een ontspannen kleurmomentje. Met complete kleursets zijn de logeetjes wel even zoet.

De 52 onderdelen uit deze minionset zorgen ervoor dat er ware kunstwerkjes gemaakt kunnen worden. En het koffertje zorgt ervoor dat niks kwijt raakt en dat de set ook makkelijk mee uit logeren genomen kan worden.

Tijdens het inkleuren van deze grote vrolijke kleurplaten van Jan van Haasteren (JVH) ontdek je steeds meer. De tekeningen staan vol humoristische details die gegarandeerd zorgen voor hele vrolijke dromen.

6. Een logeerset voor slaappartijen bij vriendjes

Zorg ervoor dat alles mee kan. Als je gaat logeren moet je natuurlijk naast je lievelingspyjama ook je favoriete knuffel, je tandenborstel en je schone onderbroeken mee nemen.

Dat gaat allemaal makkelijk met dit vrolijke drietal. De minions Kevin, Stuart en Bob beschermen alle logeerspulletjes. De wieltjes onder dit praktische koffertje zorgen ervoor dat jouw kleine reiziger makkelijk zelf zijn spullen mee kan nemen.

Of wat vind je van deze Amerikaanse variant?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over spelen en speelgoed? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, Instagram of ons te volgen op Twitter!

Artikelen in dit thema